Tuesday, June 9, 2015

Rawatan Buang Bulu Yang Paling Berkesan dan Selamat


Bulu Kaki Dah Macam Kaki Lelaki?
Bulu Kasar dan Lebat 
Tak Seksi Lansung, Buat Sakit Mata Aja Pandang

Bayangkan sekiranya anda memiliki rambut atau bulu roma terlalu lebat di kawasan yang tidak sepatutnya terutama di atas bibir yang menampakkan seperti misai, pada ketiak dan kaki?








Nak tahu Cara yang Selamat?



"Kebanyakan pakar estetik tidak menggalakkan kaedah mencukur atau menggunakan lilin pada bulu roma. Ini kerana apabila bulu terkena pisau cukur, ia akan tumbuh lebih lebat dan kasar.


Kaedah yang paling selamat, dan mengalakkan pertumbuhan bulu yang halus adalah kaedah WAXING ini adalah kerana ia dapat mencabut bulu roma dengan pantas sehingga anda tidak dapat merasai sedikit kesakitan. Sebenarnya  Tak Sakit pun! Minyak wax adalah dari tumbuhan semulajadi yang tidak merbahaya pada kulit, mudah ditanggalkan dengan basuhan dan sapuan minyak atau losyen biasa. 

Memperkenalkan 

Power Hot Wax



Power Hot Wax, adalah cara yang semi-permanent cara untuk membuang bulu roma dari akar bulu roma, berbanding dengan cukur, hanya memotong di permukaan kulit. Ia nya memang sudah terbukti berkesan di seluruh dunia untuk teknik buang bulu yang paling efektif.  Setelah buat waxing ada bulu baru akan tumbuh semua dengan bulu roma yang baru jauh lebih halus dan lembut dalam jangka masa 3-7 minggu. Bergantung kepada jenis keturunan. Kalau jenis yang banyak bulu, memanglah cepat beb...Kalau keturunan macam asia chinese, dalam 6 minggu, baru buat waxing semula. Jangan terkejut, ada yang sampai berbulan-bulan bulu dah tak tumbuh semula. Semuannya bergantung kepada genetik. 




Terus terang selapas wax terdapat kulit kemerahan, tapi hanya sebentar saja, dalam masa beberapa minit,bintik merah kesan cabutan bulu akan hilang serta merta. Besok bila anda bangun tidur, pergh...terasa licinnya kaki, paha, wajah pun nampak bersih saja. 

Ada juga dijual di pasaran cold wax, dicadangkan jangalah guna cold wax ni, sebab ianya lebih sakit berbanding dengan hot wax. Cold wax seperti macam strip veet, atau gunakan wax tampa panaskan wax itu terlebih dahulu. Bila anda menarik bulu roma, terasa seperti ZAPP!!! mak ai sakitnya.

Kelebihan wax yang panas, adalah suhunya saja, dengan adanya pemanas, wax itu dapat dipanaskan, jangan pula terlalu panas beb! rasa suam-suam suku sudah.....
Suhu yang suam-suam suku ini dapat bertindak menyerapkan khasiat wax dari Honey, dan menarik bulu lebih cepat pantas dan kurang rasa sakit, senang citer...memang tak sakit. 
 Formali dari khasiat Honey, dapat menarik bulu roma walaupun sependek 1.1mm Tapi cold wax tidak dapat menarik bulu roma pendek. 

Kelebihan yang ada pada hot wax ini dan green tea extract ini dapat menarik bulu roma dan membasmi kuman yang bakal masuk pada liang bulu roma yang kosong, membuatkan ianya lebih sesuai untuk buang bulu di area yang sulit di kemaluan, bibir dan bawah ketiak. 


Masukkan wax ke dalam bekas yang disediakan dan sambungkan ke soket elektrik tuk bagi wax itu cair selama 20 min. Kemudian tarik dan sapukan pada mana2 bahagian yang anda ingin buang bulu arah berlawanan bulu anda tumbuh.



Gunakan pad putih yang disedikan dan tarik secepat mungkin. Anda tidak akan merasa sakit malah lebih rasa licin dan berpuas hati dengan result. Bulu roma yang baru akan tumbuh lebih halus dan lebih lambat dari bulu yang rosak akibat guna shaver dan pencukur.


KAKI "NYAH" PUN NAMPAK FEMININ SEKARANG...
Power Hot Wax kaedah hilang bulu roma paling selamat, mudah berkesan sehingga kulit licin dan gebu
=========================================
MENGAPA PERLU CUBA POWER HOT WAX ?
=========================================
► Pemanas wax plug in
► Wax dari green honey dan rose
► Dapat memanaskan wax dalam masa 10 min saja
► mudah di bawa ke mana saja
Nak tau lagi ? ianya juga..
► Hot wax cepat meresap dalam liang roma 
► lebih pantas bulu roma ditanggalkan
► Tampa kesakitan

Kelebihan Honey Wax
►Melembabkan kulit
►Membantu pembentukan kolagen dan hilangkan parut
►Anti inflamasi dan anti bakteria
========================
MINAT NAK CUBA TAK ?
========================
✔ HARGA Tapi, hari ni kami berikan..
==============================================
APA FAEDAH YANG BAKAL ANDA PEROLEHI KELAK ?
==============================================
► Melembutkan kulit
► Bulu roma tumbuh lebih lambat 6 minggu
► Kulit jadi licin habis!
=============================================





Testimoni
Terima kasih keran kenalkan saya dengan mesin ni, saya punyai keturuan berbulu lebat, setiap seminggu saya kena cukut bulu roma, bulu roma yang tumbuh lepas wax macam halus saja.... - nani

Dulu setiap seminggu, sekarang tunggu 2 minggu baru wax, tak tahu la berapa lama nak abis minyak wax yang you bagi banyak...tq ye...(ps jangan bagi tahu nama sebenar tau)
Miss Anonymous

Sebenarnya beb, aku dah banyak kehabisan masa dan duit tuk buang bulu roma di kedai spa, sekarang ni, aku just guna set yang ko bagi ni saja, senang aku boleh buat sendiri kat rumah 
- Marlina

Yunk, dah terima wax, terima kasih ye, best la, guna wax ni tak sakit, macam strip cold wax yang biasa.... thank yunk, I dah la banyak bulu kat bibir malu you....(jangan bagi nama dan no i sebenar tau) Annoymous




Cara Nak Guna




Adakah Anda Sudah Bersedia?
Pikat Orang Yang Dicintai?



E Book Ini Anda Akan Dapat Pelajari

* Cara Menambat Nafsu Suami
*Cara Puaskan Nafsu Suami
* Cara Besarkan Payudara Teknik Urutan Suami Isteri
* Cara Berkesan Kurangkan Marah Suami Isteri

104 comments:

  1. dulu memang aku tak suka nak pakai seluar pendek dan short skirt dalam rumah, sekarang ni beb...sedap aja aku pakai...laki aku tak pandang lain...kat rumah lagi seksi...thanks beb

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada lg x mcm mn nk berurusan 01128224322

      Delete
    2. Ada lg x mcm mn nk berurusan 01128224322

      Delete
  2. pm dear camne nak beli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh whatspp/sms/telegram +60182637833 (maklumat pembayaran akan diberikan) terima kasih

      Atau boleh tinggalkan no phone, admin akan hubungi secepat mungkin melalui sms/whatsapp terima kasih

      Delete
  3. Apa nama product waxing tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Single Wax Machine, Wax dari Green Tea atau Rose

      Boleh whatspp/sms/telegram +60182637833 (maklumat pembayaran akan diberikan) terima kasih

      Atau boleh tinggalkan no phone, admin akan hubungi secepat mungkin melalui sms/whatsapp terima kasih

      Delete
  4. Berkesan...licin aja kaki aku...suka gesel-gesel ngan kaki en. husb dia pun makin sayang ngan aku...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bertambah sayang..anak pun semakin banyak la...cik sarah ye...

      Delete
  5. aku dah beli sabun buang bulu...tapi tak berkesan langsung. Panas semacam aja kaki aku...tak serasi...lebih baik guna wax ni sekali tarik terus hilang bulu...

    ReplyDelete
  6. Wax ni sesuai untk kulit muka tak?

    ReplyDelete
  7. kalau muka tak sensitif boleh guna yunk

    ReplyDelete
    Replies
    1. pm me urgent . bulu kaki dah mcm lelaki. dah try macm2 ,0174519634

      Delete
  8. Aku dah buat wax dalam sebulan, bulu baru tak tumbuh lagi... licin aja kaki tangan aku

    ReplyDelete
  9. menyesal aku beli sabun buang bulu, krim buang bulu...
    semuanya hampeh tak berkesan..... napa tak jumpa blog ni dari awal lagi huhuhu....
    sekarang ni waxing lagi bagus

    ReplyDelete
  10. KAt sabah ada jual kah.......
    Kat kedai mana...ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Di sabah tiada dear, kami boleh terus poslaju ke sabah
      Whatsapp/sms/telegram 60182637833

      Delete
  11. Replies
    1. Dear boleh whatsapp +60182637833 sekarang ada diskaun RM20 free poslaju dan free ebook dear

      Delete
    2. Dear boleh whatsapp +60182637833 sekarang ada diskaun RM20 free poslaju dan free ebook dear

      Delete
  12. Replies
    1. Harga promosi sekarang RM150, ada 2 wax honey original, kertas penarik 50 pieces, ada warranty dan pulangan wang jika tak berhasil, wax warmer adalah berkualiti tinggi dan dapat kelulusan ketat kualiti di Eropah. Whatsap +60182637833

      Delete
  13. utk bahagian sulit kt bwh tuuu boleh guna x ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh guna untuk semua bahagian dear,hot waxing adalah paling terbaik dan tak sakit

      Delete
  14. untuk pubic hair boleh guna tak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh guna semua bahagian dear,
      whatsapp +6018237833 sekarang ada promosi boleh dapat diskaun sebanyak RM20 dan free e book

      Delete
  15. Slm..brp hrga wax tu..ad wassap x nk pm?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh whatsapp +60182637833 atau sms
      sekrang ada harga promosi sempena Ramadhan boleh dapat diskaun sebanyak RM20 dan free e book Rahsia Menambat Nafsu Suami

      Delete
  16. Dah guna memeng best, rasa sakit sikit je, banyak bulu keluar... huhu... sekarang ni lebih berkeyakinan berdepan dengan suami.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done PM, Please whatsapp +6018 263 7833
      thank you so much for supporting us.

      Delete
  17. Replies
    1. sekrang ada promosi sempena ramadhan, boleh dapat diskaun sebanyak RM20 dan free e book Rahsia Menambat Nafsu Suami boleh whatsapp +60182637833

      Delete
  18. Akak saya dah guna hot waxing ni, memang berkesan, licin aja...tapi ada kesan waxing ni camne nak kasi hilang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear, boleh guna baby oil dear. sapukan rata dan gunakan towel utk hilangkan bekas wax ni
      Mudah saja dear

      Delete
  19. Kalau beli ni ada jaminan pulangan wang ke? macam sis cakap?

    ReplyDelete
  20. sis, nak order.dah email... check ye.

    ReplyDelete
  21. I tak dapat wassup u...plis emel price pinky_bella23@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. Sis klau sy beli 2 sis boleh bagi discount tak?

    ReplyDelete
  23. Salam n hi, still available? Email details n price boleh? Tq. Email to moonchild_9588@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. Sis bolee email detail kat sy.. Pu3.neyda@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Sis bolee email detail kat sy.. Pu3.neyda@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Sis bole email sy x... berminat nak beli

    ReplyDelete
  27. Sis bole email sy x... berminat nak beli

    ReplyDelete
  28. Hi please email me the detsil of product. Or else any idea if i can get it from any shop at perak area.

    ReplyDelete
  29. pls emai sis...annlucy41@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. Available lagi tak...pls bagi details harga dgn cara nak beli sis...
    fareesya57@gmail.com

    ReplyDelete
  31. Available lagi tak...pls bagi details harga dgn cara nak beli sis...
    fareesya57@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Replies
    1. Done PM, Please whatsapp +6018 263 7833
      thank you so much for supporting us.

      Delete
  33. Replies
    1. Done PM, Please whatsapp +6018 263 7833
      thank you so much for supporting us.

      Delete
  34. nak cuba plss , untuk lelaki yang terlampau bnyak bulu dibahagian kaki boleh guna x sis ? pm saya 013-2346190

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done PM, Please whatsapp +6018 263 7833
      thank you so much for supporting us.

      Delete
  35. Pls pm direct place to buy this thing at this phone 0196420760 pls tqvm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done PM, Please whatsapp +6018 263 7833
      thank you so much for supporting us.

      Delete
  36. Hello pm pls :)
    0132500551

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done PM, Please whatsapp +6018 263 7833
      thank you so much for supporting us.

      Delete
  37. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  38. Just nak share produk ni berkesan, dah cuba semenjak 2013 lagi. Bulu roma kat kaki dah tak tumbuh lamgsung lepas 3 kali but hot waxing.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh whassap +60182637833 thank you so much dear

      Delete
  39. Salam...masih jual lagi ke produk ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done PM, Please whatsapp +6018 263 7833
      thank you so much for supporting us.

      Delete
  40. boleh WhatsApp 0182597607

    ReplyDelete
  41. 0124056713 nak tau hrga

    ReplyDelete
  42. Replies
    1. Done PM, Please whatsapp +6018 263 7833
      thank you so much for supporting us.

      Delete
  43. Replies
    1. Done PM, Please whatsapp +6018 263 7833
      thank you so much for supporting us.

      Delete
  44. Replies
    1. Done PM, Please whatsapp +6018 263 7833
      thank you so much for supporting us.

      Delete
  45. Nak lebih mudah n murah wazzap 0194176025

    ReplyDelete
  46. tolonglah nak tahu berapa ringgit?
    01110731101-nash

    ReplyDelete
  47. WHATSAPP ADMIN 018 263 7833 ATAU 018 870 2973 - ADMIN TAK SELALU BUKA BLOG

    ReplyDelete

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas