Sunday, March 15, 2015

2 Buahan Yang Boleh Kasi Anda Kurus dan Kenyang


Masalah kegemukan adalah masalah ramai wanita di negara kita. Al maklumlah bila dah berumur, stamina dan tenaga pula akan menjadi lemah. Tenaga dalam badan tak banyak yang perlu digunakan. Gaya hidup dan cara kita makan pula macam biasa tak berubah...
Maka sebab itu lah masalah kegemukan itu kita akan alami. Sepatutnya semakin berumur kita kena kurangkan makan atau lebihkan senaman. Sebab bateri kita dah semakin lemah. Orang kata kalau ada 5 bar jangka hayat, mungkin tinggal 3 bar...
Muka nampak lebih pucat dan kurang berseri sebab aliran darah tak mengalir dengan sekata.
Baiklah nak nampak lebih muda, nampak lebih berseri? 
Anda pun cuba macam-macam produk langsing dan produk kecantikan...
Tipulah kalau saya cakap anda tak percaya punya...
Cara yang sebenarnya nak nampak lebih muda adalah dengan mengubah gaya hidup bersenam dan banyakkan makan ber alkali seperti sayuran dan buahan. 


Dalam berdiet, adalah lebih bagus jika dapat menambahkan bahan yang boleh membekalkan lebih air seperti tomato dan tembikai. Pengambilannya tidak perlu dirisaukan kerana kedua-duanya mengandungi 90% air, jadi ia tidak mendatangkan sebarang masalah. Ia boleh dimakan tanpa perlu memikirkan berat badan akan bertambah.


Ok Itu saja perkongsian saya 
Selamat Mencuba

Iklan 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas