Friday, February 27, 2015

Resepi Nak Dapatkan Kulit Yang Bersinar Secara Semulajadi


Hari ini saya nak share video yang saya tengok, bagaimana nak buat juice kita sendiri untuk menjadikan kulit kita lebih cerah, putih, dan bersinar. Ada sesetengah orang beli sachet dari berbagai jenama yang ada di pasaran. Tapi kita perlu ingat, sachet atau jus minuman yang ada di pasaran adalah dicampurkan dengan kemikal dan bahan awet. Jadi keberkesanannya kurang daripada buat sendiri. 


Kalau nak dapatkan kulit yang licin dan bersinar, apa kita sama-sama buat smooties sendiri. Tak mahal pun dari beli sekotak RM2XX nak beli bahan mentah dalam RM20 saja dan boleh tahan selama seminggu. Yes... ada banyak beza tu...kan...kalau bab untung ni, memanglah buat sendiri lagi bagus. 

Lemon 
Epal
Pear
Celeri
Letuces hijau
Daun Spinach hijau
Pisang

Kesemua bahan ni boleh tahan selama seminggu kalau disimpan dalam peti sejuk
Selamat Mencuba
Saya pun nak motivasikan diri buat smooties ni.


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas