Friday, February 20, 2015

2 Cara Hilangkan Bulu Roma Dengan Kaedah Wax

Muka Cute Tapi Banyak Bulu?
Bulu Kaki Dah Macam Kaki Lelaki?
Bulu Kasar dan Lebat 
Tak Seksi Lansung, Buat Sakit Mata Aja Pandang



Bayangkan sekiranya anda memiliki rambut atau bulu roma terlalu lebat di kawasan yang tidak sepatutnya terutama di atas bibir yang menampakkan seperti misai, pada ketiak dan kaki?



Nak tahu Cara yang Selamat?



"Kebanyakan pakar estetik tidak menggalakkan kaedah mencukur atau menggunakan lilin pada bulu roma. Ini kerana apabila bulu terkena pisau cukur, ia akan tumbuh lebih lebat dan kasar.


Kaedah yang paling selamat, dan mengalakkan pertumbuhan bulu yang halus adalah kaedah WAXING ini adalah kerana ia dapat mencabut bulu roma dengan pantas sehingga anda tidak dapat merasai sedikit kesakitan. Sebenarnya  Tak Sakit pun! Minyak wax adalah dari tumbuhan semulajadi yang tidak merbahaya pada kulit, mudah ditanggalkan dengan basuhan dan sapuan minyak atau losyen biasa. 

Memperkenalkan 

Power Hot Wax


Power Hot Wax, adalah cara yang semi-permanent cara untuk membuang bulu roma dari akar bulu roma, berbanding dengan cukur, hanya memotong di permukaan kulit. Ia nya memang sudah terbukti berkesan di seluruh dunia untuk teknik buang bulu yang paling efektif.  Setelah buat waxing ada bulu baru akan tumbuh semua dengan bulu roma yang baru jauh lebih halus dan lembut dalam jangka masa 3-7 minggu. Bergantung kepada jenis keturunan. Kalau jenis yang banyak bulu, memanglah cepat beb...Kalau keturunan macam asia chinese, dalam 6 minggu, baru buat waxing semula. Jangan terkejut, ada yang sampai berbulan-bulan bulu dah tak tumbuh semula. Semuannya bergantung kepada genetik. 




Terus terang selapas wax terdapat kulit kemerahan, tapi hanya sebentar saja, dalam masa beberapa minit,bintik merah kesan cabutan bulu akan hilang serta merta. Besok bila anda bangun tidur, pergh...terasa licinnya kaki, paha, wajah pun nampak bersih saja. 

Ada juga dijual di pasaran cold wax, dicadangkan jangalah guna cold wax ni, sebab ianya lebih sakit berbanding dengan hot wax. Cold wax seperti macam strip veet, atau gunakan wax tampa panaskan wax itu terlebih dahulu. Bila anda menarik bulu roma, terasa seperti ZAPP!!! mak ai sakitnya.

Kelebihan wax yang panas, adalah suhunya saja, dengan adanya pemanas, wax itu dapat dipanaskan, jangan pula terlalu panas beb! rasa suam-suam suku sudah.....
Suhu yang suam-suam suku ini dapat bertindak menyerapkan khasiat wax dari Honey, dan menarik bulu lebih cepat pantas dan kurang rasa sakit, senang citer...memang tak sakit. 
 Formali dari khasiat Honey, dapat menarik bulu roma walaupun sependek 1.1mm Tapi cold wax tidak dapat menarik bulu roma pendek. 

Kelebihan yang ada pada hot wax ini dan green tea extract ini dapat menarik bulu roma dan membasmi kuman yang bakal masuk pada liang bulu roma yang kosong, membuatkan ianya lebih sesuai untuk buang bulu di area yang sulit di kemaluan, bibir dan bawah ketiak. 


Masukkan wax ke dalam bekas yang disediakan dan sambungkan ke soket elektrik tuk bagi wax itu cair selama 20 min. Kemudian tarik dan sapukan pada mana2 bahagian yang anda ingin buang bulu arah berlawanan bulu anda tumbuh.



Gunakan pad putih yang disedikan dan tarik secepat mungkin. Anda tidak akan merasa sakit malah lebih rasa licin dan berpuas hati dengan result. Bulu roma yang baru akan tumbuh lebih halus dan lebih lambat dari bulu yang rosak akibat guna shaver dan pencukur.


KAKI "NYAH" PUN NAMPAK FEMININ SEKARANG...
Power Hot Wax kaedah hilang bulu roma paling selamat, mudah berkesan sehingga kulit licin dan gebu
=========================================
MENGAPA PERLU CUBA POWER HOT WAX ?
=========================================
► Pemanas wax plug in
► Wax dari green honey dan rose
► Dapat memanaskan wax dalam masa 10 min saja
► mudah di bawa ke mana saja
Nak tau lagi ? ianya juga..
► Hot wax cepat meresap dalam liang roma 
► lebih pantas bulu roma ditanggalkan
► Tampa kesakitan

Kelebihan Honey Wax
►Melembabkan kulit
►Membantu pembentukan kolagen dan hilangkan parut
►Anti inflamasi dan anti bakteria
========================
MINAT NAK CUBA TAK ?
========================
✔ HARGA Tapi, hari ni kami berikan..
==============================================
APA FAEDAH YANG BAKAL ANDA PEROLEHI KELAK ?
==============================================
► Melembutkan kulit
► Bulu roma tumbuh lebih lambat 6 minggu
► Kulit jadi licin habis!
=============================================





Testimoni
Terima kasih keran kenalkan saya dengan mesin ni, saya punyai keturuan berbulu lebat, setiap seminggu saya kena cukut bulu roma, bulu roma yang tumbuh lepas wax macam halus saja.... - nani

Dulu setiap seminggu, sekarang tunggu 2 minggu baru wax, tak tahu la berapa lama nak abis minyak wax yang you bagi banyak...tq ye...(ps jangan bagi tahu nama sebenar tau)
Miss Anonymous

Sebenarnya beb, aku dah banyak kehabisan masa dan duit tuk buang bulu roma di kedai spa, sekarang ni, aku just guna set yang ko bagi ni saja, senang aku boleh buat sendiri kat rumah 
- Marlina

Yunk, dah terima wax, terima kasih ye, best la, guna wax ni tak sakit, macam strip cold wax yang biasa.... thank yunk, I dah la banyak bulu kat bibir malu you....(jangan bagi nama dan no i sebenar tau) Annoymous

Adakah Anda Bersedia Pikat Orang Yang Disayang? 
Atau....



E Book Ini Anda Akan Dapat Pelajari

* Cara Menambat Nafsu Suami
*Cara Puaskan Nafsu Suami
* Cara Besarkan Payudara Teknik Urutan Suami Isteri
* Cara Berkesan Kurangkan Marah Suami Isteri

31 comments:

  1. salam bagaimana nak dapatkanya?

    ReplyDelete
  2. Boleh whastapp 6018 263 7833 sekarang masih lagi ada stok baru masuk

    ReplyDelete
  3. Sis, lelaki sesuai ke guna? nak buang misai dan janggut...huhu

    ReplyDelete
  4. boleh guna dear, lelaki atau wanita, kalau nak rasa kulit yang gebu dan licin...hehhe

    ReplyDelete
  5. kena panaskan dulu ke? panas tahap mana?

    ReplyDelete
  6. panaskan wax tu nampak macam cair, boleh terus apply ke pad putih, urut arah lawan jam dan kemudian tarik arah lawan bulu roma dengan pantas ye, kalau lambat tarik tak jadi.

    ReplyDelete
  7. kalau nak buang bulu kat bibir bagaimana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pastikan anda cuba buat wax di bahagian kaki dahulu, jangan mulakan terus dengan wajah. Sebab wax untuk wajah memerlukan teknik dan skil tersendiri. Kalau dah berjaya buat wax di kaki baru ada kemahiran nak buat wax di wajah.

      pada mereka yang kulit sensitif tak dibenarkan.
      Kulit yang banyak jerawat dan cepat merah berkulit nipis

      Delete
  8. dulu memang saya ada banyak bulu, rasa segan dengan suami sendiri, sekarang ni bulu baru tumbuh lebih halus, dia pun suka usik, aku pun suka pakai mini skirt seksi2 depan suami...thank sis...berjaya aku tampat laki tuk balik awal. tiap hari aku pakai skirt pendek...pergh...dia tak tahan...beb

    ReplyDelete
  9. Dulu laki aku tak pernah nak pegang-pegang bahagian kaki aku sebab bulu roma aku kasar akibat dulu aku suka cukur, sekarang ni, amboi...bukan main lagi dia suka cuit,

    ReplyDelete
  10. aku plak dah berumur...dah banyak kedut kat muka, lepas wax, laki aku dah tergoda dengan kaki aku licin dan lembut...., ini lah asset aku sekarang ni...alahai....

    ReplyDelete
  11. tolong saya nak beli camne? boleh call saya 013 896 3613

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh whatsapp/sms/telegram +60182637833 (Feredea) maklumat pembayaran akan diberikan bersama ye. terima kasih

      Delete
  12. Dah cuba, wax panas tak sakit sangat la...
    Buat sendiri memang tak terasa, kalau buat kat spa adoyai...sakitnya kena sentap

    ReplyDelete
  13. Terasa licin kaki aku sebelum ni kasar aja guna krim cukur tu...bulu baru pun lambat tumbuh
    thanks yunk

    ReplyDelete
  14. Dear
    Nak tahu bulu baru tumbuh ke tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bulu baru tumbuh lebih halus dan lebih lambat hingga 6 minggu.
      whatsapp +60182637833 utk pembelian maklumat pembayaran
      terima kasih

      Delete
  15. Saya guna cold wax dekat salon, memang sakit, ingatkan dia panaskan dulu, tapi zap tarik camtu saja, buat plak kat bahagian V memanglah pedih...ni yang nak try buat sendiri hot wax ni ....
    PM sis +6018 898 2234

    ReplyDelete
  16. aku dah beli sabun buang bulu..tapi hampeh tak berkesan...lebih baik guna waxing ni ... sekali buat dah nampak tak ada bulu

    ReplyDelete
  17. Nak buang misai camne ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cara
      Masukkan wax dlm bekas pmanas
      Jangan masuk dlm sangat
      Biarkan panas dlm 10min
      Tarik wax dan sapukan wax pada anggota badan
      Lekapkan pad ke anggota badan yg berbulu
      Urut pad tu arah lawan bulu
      Kemudian dengan pantas tarik arah lawan bulu roma

      Utk misai potong kain wax 5 cm lebar
      Sapukan wax di misai
      Lekapkan kain wax
      Tarik lawan arah bulu

      Delete
  18. dulu, memang aku rasa malu bila tayang kaki, sekarang ni g string pun aku pakai...
    en hubby bertambah sayang ler...

    ReplyDelete
  19. Macam mana nk buang wax ni? Lpas pakai stil melekat2 kat kulit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gunakan minyak lavender yang disediakan, atau boleh guna baby oil, sapukan dengan tisu
      Kesemua wax akan tanggal

      Delete
  20. terima kasih sis, bulu baru memang tumbuh lagi halus dari masa aku cukur
    sekarang ni dah tak cukur lagi dah...

    ReplyDelete

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas