Tuesday, February 24, 2015

6 Senaman Kurangkan Sakit Bahu




Anda pastinya seorang yang suka melayari internet...betul? 
Saya rasa memang kita yang selalu berinternet memanjang ni akan mengalami sakit bahu.
Sekarang ni pun saya tengah sakit bahu...Aduh....
Bila tekan aja angin keluar kat mulut. Bila saya pergi berurut, tukang urut tu cakap keras bahu ni...
Nak kasi saya urut saya urut lama-lama la tu....
Sedap memanglah sedap... duit pun sedap keluar juga kan...
Oklah saya nak share tips senaman yang mudah nak hilangkan sakit bahu yang melanda diri anda


Firstly...duduk tegak ya...
1) Dongakkan kepala ke atas dan ke bawah. Lakukan berulang kali dan juga ke kanan dan ke kiri.
2) Streching tangan, renggang tangan anda ke dua nya naik ke kanan dan ke kiri. Berhenti selama 10 saat. Anda boleh buat sambil duduk di pejabat.
3) Sambil duduk sentuh kasut anda secara bersilang, ke kiri dan ke kanan. Berhenti selama 10 saat.
4) Tricep silang ke belakang, silang tangan kiri dan kanan ikut gambar no 4
5) Baring...dan silang kaki, ini buatlah masa kat rumah. 
6) Pastikan anda sentiasa duduk dan berdiri secara tegak. Nak tahu tegak ke tak...cuba rasa tulang belakang tu...pastikan tegak nya...

Ha.. dengan cara ini anda boleh jimakan ribuan ringgit untuk pergi berurut hilangkan sakit bahu. Buat masa ini saya masih lagi tidak ada produk untuk hilangkan sakit bahu.. 
Selamat mencuba

mesin ini mampu megembalikan keanjalan kulit, hilangkan kedutan sebanyak 30%
klik 


1 comment:

  1. terima kasih la awak...saya memang sakit bahu memanjang...kerja plak programmer

    ReplyDelete

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas