Tuesday, February 24, 2015

3 Petua Hilangkan Kedutan Di Wajah




Semua orang tak nak nampak tua kan... 
Wajah yang berkedut akan menampakkan seseorang itu tua lebih dari usia dia yang sebenar. Ada sesetengah wanita nampak muda walaupun usianya sudah menjangkau 50an. Orang nampak macam 30an. Tapi kesian...ada juga yang baru 25 tahun, wajah seperti 39 tahun. Muka memang nampak matang, tapi kedutan di wajah tak dipelajara bertambah pula dengan tekanan kerja atau belajar menyebabkan wajahnya tidak dijaga dengan sempurna. Sibuk pun satu hal juga...
Tapi untuk jaga asset kita yang paling penting ni... kenalah mulakan dari awal

Saya nak kongsika 3 Petua tradisional, bahan-bahan yang anda boleh dapatkan di dapur untuk menghilangkan kedutan di wajah

1) Hancurkan timur guna blender dan campurkan sedikit madu. 
Sapukan di wajah tiga kali sehari. Insyallah jika buat secara konsisten kedutan di area mata dan pipi akan nampak kurang. 
Timun juga punyai kadar antioksida yang tinggi dapat menyerap ke arah dalam liang kulit dan sekaligus melembabkan kulit


2) Ambil lendir lidah buaya dan campurkan dengan sedikit madu. Tak perlu nak blender, campurkan kacaukan saja dengan sudu. Biarkan dalam peti sejuk semalaman. Kemudian sapukan di wajah anda. Biarkan selama 20 minit, buat tiga kali sehari. Hasilnya...wow! kulit anda bertambah seri tau....tak percaya buatlah...

3) Anda ada beli minyak kelapa dara? Kalau beli bagus...boleh campurkan minyak kelapa dara dan minyak zaitun dan santan kelapa. Ha... apa lagi...sapukan rata-rata...di wajah. Santan tu jangan sampai jadi air, hampasan ambil hampasan santan sedikit. Agar hampasan santan itu boleh meletak di wajah anda. Sambil anda tidur dan baring. Biarkan selama 30 minit, buat selama 3 hari seminggu. 
Hasilnya...memang kurang kedutan di wajah.

Kalau anda nak cepat boleh guna mesin kecantikan power photon ultrasonic, mesin ini dapat berikan gegaran ultrasonic 3 juta gegaran per saat, dan sekali gus, berikan kadar serapan selama 10 minit saja. Nak tahu klik 
Buang Bekas Jerawat, Jeragat, Kedutan

Oklah itu saja petua untuk hilangkan kedutan di wajah..
Selamat mencuba

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas