Wednesday, September 17, 2014

Tips Muslimah Bergaya ke Pejabat


Ini adalah salah satu cara untuk bergaya ke pejabat dan nampak feminin dan serius. Antara caranya adalah memakai coat. Cara ini dapat menutup payudara dan boleh memakai tudung yang pendek. 

Cuaca yang panas di negara kita yang panas menyebabkan kita perlukan pakaian yang agak longgar dan nipis. Kalau nak nampak lebih formal ke peabat, cuba gayakan dengan blazer yang gelap dan padankan dengan warna tudung atau shawl yang sepadan dengan color blouse atau blazer. 
Jubah berkolar sebegini memang nampak formal, pilih warna yang gelap dan pandankan dengan blazer yang nipis, pasti lebhi eleganPakaian lengkap sebegini memang nampak elegant, tapi ya, cuaca yang panas di luar menyebabkan kita mengeluarkan peluh yang berlebihan, kecuali dalam pejabat memang sejuk la...Atau tahan kan saja rasa panas tu asalkan nampak bergaya kan...
Selamat mencuba

Dapatkan Update Tips Kecantikan, Fesyen dan Kesihatan
Tak ada masa nak keluar rumah shopping?
Jubah, Blouse, Shawl, Handbag
Jom Tengok ada yang ada?


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas