Saturday, January 4, 2014

Rumah Teres Terbakar Seorang Mangsa Rentung

Kajang: Hanya kerana bimbang tidak mempunyai dokumen perjalanan diri yang sah, seorang lelaki warga Indonesia tergamak meninggalkan rakannya yang kelemasan dalam asap tebal selepas rumah sewa mereka terbakar dalam kejadian di Jalan Jaya Baru 3A, Taman Jaya, di sini, semalam.

Akibat tindakan itu, mangsa rentung selepas gagal keluar dari rumah berkenaan dipercayai akibat pintu jeriji dikunci dari luar. Difahamkan, rakan mangsa berusia 20-an itu terpaksa lari lintang-pukang sebaik menyedari kehadiran pasukan penyelamat yang tiba di lokasi kerana bimbang dicekup.
Penolong Pengarah Operasi Jabatan Bomba dan Penyelamat Selangor Mohd Sani Harul berkata, pemeriksaan awal anggota penyelamat menemui mayat mangsa dalam keadaan rentung di ruang tamu tingkat dua rumah berkenaan. - hmetro
Kesiannya tak patut tinggalkan kawan keseorangan sampai rentung, yang aku kesian tuan rumah habis rumah terbakar. Nak baiki ambil masa dan wang la ....

Infrared Sauna Pants
Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Kuruskan Badan Dengan Pantas
Jom Sauna!
Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori. 
Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori 
Teknologi sauna pants infrared mampu membakar lemak di sekitar punggung dan paha denga hanya 10 min setiap hari
Percuma losyen panas lavender, gerenti panas dan membakar lemak, dapat juga melembutkan kulit dan berbau harum


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas