Wednesday, October 23, 2013

Menarik! Restoran Air Terjun




Cam best je makan di sini...di bawah air terjun ...dan seronok-seronok mandi pastu boleh la menjamu selera..hahaha best...tapi tak halal la ..sebab restoran ni berada di Filipina..boleh la bawa bekal sendiri kalau nak pergi air terjun...rasa cam pegi restoran gak..hehe
agak2 senang tak nak buang air kat toilet ni..hahaha
Penaja
Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Jom Sauna!
Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori. 
Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori 
Teknologi sauna pants mampu membakar lemak di sekitar punggung dan paha denga hanya 10 min setiap hari, sapukan losyen panas masa nak guna
Percuma losyen panas lavender, gerenti panas dan membakar lemak, dapat juga melembutkan kulit dan berbau harum

Kuruskan Badan Dengan Pantas

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas