Wednesday, October 16, 2013

Filem Kelakar UAI Berlakon Bakal Di Pawagam





Filem Ustaz Mu Tunggu Aku Datang bakal di pawagan bulan November 2013. Filem ni dibawah terbitan David Teo. Tengok klip memanglah kelakar dan suatu yang berbeza dari lain. Aku rasa filem ni boleh menarik ratusan ribu peminat UAI ke pawagan dan pasaran baru tuk filem ni..Sebelum nikan peminat UAI kan selalu berada di masjid dengar kuliah2...tak kan UAI nak ajak diorang semua datang ke pawagam? hahahaha....mesti ada yang komplen punye lah....terpulanglah pada diri masing2...
Kalau tengok di sudut bisnes, David Teo mampu memberikan sesuatu yang lain dari lain dan menarik pasaran yang berkopiah dan bermasjid ke panggung. Dari sudut tu dia mungkin berjaya. Peminat UAI ni, sanggup pergi ke mana-mana saja tuk dengar ceramah UAI. Aku rasa filem ni boleh bawa untung pada David Teo tak macam lemak kampung santan yang layu dan tak laku.

Enjoy!!! Semoga terhibur

Penaja
Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas