Friday, October 25, 2013

Aku buat semua ini kerana utusan Nabi Muhammad

Kuala Lumpur: “Aku buat semua ini kerana utusan Nabi Muhammad.” Itulah kata-kata seorang lelaki berusia 26 tahun ketika dia ditahan orang ramai selepas menikam empat mangsa di dua tempat berasingan iaitu berhampiran stesen LRT Gombak dan Taman Melati, di sini, menyebabkan dua daripada mereka maut.


Kata-kata lelaki yang dipercayai mengalami masalah mental itu didengar Farid Sulaiman, antara orang awam yang membantu menahan suspek selepas dia menikam mati mangsa keempat Kuan Chun Thai, 25, dalam kejadian di Jalan Tumbuhan, Taman Melati, semalam.

Dalam kejadian jam 11.20 pagi itu, selain Chun Thai, seorang lagi mangsa iaitu Lee Kah Ghee, 48, juga mati di tempat kejadian manakala dua yang lain parah dan kini sedang dirawat. 

Menceritakan semula detik mecemaskan itu, Farid, 43, berkata, dia yang sedang minum bersama rakannya di sebuah gerai mendengar jeritan orang ramai. - hmetro
------------------------
Masalah mental betul la mamat ni... utusan apa ke jadah sampai nak bunuh orang-orang awam? Kita tahu gak dari mana dia belajar ajaran sesat ni...sebelum orang lain plak yang jadi mangsa...
Aku rasa dia ni menganut ajaran sesat illmunati agaknya...hehehehe
Ketuanya monyet ni...ajaran sesat..hehehhe

Penaja

Kesan Sebarang Bentuk Ketumbuhan di Payudara Anda
Rasa Konfiden Tampa Ketumbuhan, Cegah Kanser dari Awal
--------------------------------------------------------------------------------------------

Deodorant Minyak Kelapa Dara Tampa Kemikal BerbahayaNo comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas