Saturday, October 26, 2013

Specis Monyet Pelik Lintas Jalan




Tak pernah lagi aku tengok binatang camni, selalunya monyet ni cepat je bergerak, ni memanglah lambat, macam cacat pun ada. Ada gak terfikir adakah dia ni haiwan sumpahan manusia yang mengamalkan ilmu sesat? boleh juga kan..sebab memanglah pelik

ini dia gambar close shot. Geli aku la...tapi respek dengan mamat yang berhenti motor tengah jalan dan dokong binatang ni lintas jalan...sebelum ni orang tengok je...Agak2 korang join orang yang tolong tengok ke tolong angkatkan binatang ni lintas jalan?
Itulah keimanan kita diuji...


Ini pulak monyet pembunuh upahan....jaga-jaga bahaya tau! hehehe agak2 tuan dia yang ajar tuk bunuh orang, mana ada penjara tuk monyet kan...

Penaja

Gel Mirifica Mantapkan Payudara Anda

Sapuan Gel 10x lebih cepat meresap berbanding dengan krim

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas