Wednesday, September 25, 2013

Ketua Polis Penang Diugut

GEORGETOWN: 'Hello kepala Penang mau kasi ingat U sudah ambil saya punya kawan lima orang, U jangan ingat U The Best'," itu antara kiriman khidmat pesanan ringkas (SMS) berbaur ugutan yang diterima Ketua Polis Pulau Pinang, Datuk Abdul Rahim Hanafi daripada individu tidak dikenali, kelmarin.
Kiriman SMS terbabit diterima ketika beliau berada di pejabatnya di Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) negeri kira-kira jam 9 pagi, kelmarin . 
Selain itu, pengirim SMS terbabit turut memberi amaran supaya beliau menjaga diri dan mengugut akan 'mengambil' Abdul Rahim atau jika tidak boleh pengirim misteri itu memberitahu akan 'mengambil' rakan beliau. 

Berikutan bimbang dengan ancaman itu dan atas faktor keselamatan diri, keluarga serta pegawai dan anggota polis lain, beliau membuat satu laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah Timur Laut, di sini kira-kira jam 9 malam tadi.

Foto
KETUA Polis Pulau Pinang, Datuk Abdul Rahim Hanafi.Sementara itu, Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman Datuk Hadi Ho Abdullah berkata, polis sedang menjalankan siasatan lanjut berhubung kes itu. - hmetro


-------------------
Bukan senang nak jadi ketua polis, kalau diugut camne? bini dan anak-anak di akan jadi mangsa. Dia mungkin ada protection dia yang tersendiri. Inilah pengorbanan sebagai seorang ketua polis penang...dah tempat pun banyak taiko...mungkin dia ni jenis tak makan rasuah...
Alhamdulullilah semoga lebih ramai polis yang berdedikasi sebegini. insyallah. 
Harimau dah datang....
jeng jeng jengBakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Jom Sauna!
Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori. 
Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori 
Teknologi sauna pants mampu membakar lemak di sekitar punggung dan paha denga hanya 10 min setiap hari 
Percuma losyen panas lavender, gerenti panas dan membakar lemak, dapat juga melembutkan kulit dan berbau harum

Kuruskan Badan Dengan Pantas

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas