Wednesday, September 25, 2013

Hotel Capsule Macam Penjara

Capsule hotel ni di banyak boleh di dapati di kawasan yang berpenduduk padat terutama di china dan jepun...memang cool..tapi tak sesuai tuk kanak-kanak, sebab mereka memerlukan ruang yang luas untuk bermain dan kejaran dan merangkak..hehehhe...orang dewasa boleh le..terutama macam aku ni yang hanya perlukan gadget komputer dan internet saja...memang tak boleh bawa anak dan suami sebab satu capsule hanya untuk satu orang sahaja. Masalah yang utama saya lihat kalau nak pakai baju...dan nak salin baju...tak boleh berdiri, kena buat dalam keadaan duduk. Kalau korang ada plan nak melawat Tokyo, Guangzoa, Beijing, Hongkong, nak sewa yang bajet boleh la try capsule hotel . Cari ada dalam google. Capsule hotel tokyo atau mana-mana yang korang nak pergi. 








Kalau capsule cantik, bilik air bersih ok la juga...tapi kalau bilik air yang kira kongsi ni kotor...alamak!!!
satu percutian yang menghampakan...hehehhee
Well...why not give a try
------
Jom!! singgah sebentar 

Sinar Jahitan
Blouse, Baju Muslimah, Dress, Jubah, Tops, Fesyen Terkini
Jualan Harga Runtuh

Kesan Sebarang Bentuk Ketumbuhan di Payudara Anda

Kesan Sebarang Bentuk Ketumbuhan di Payudara Anda

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas