Wednesday, May 29, 2013

Produk Susuk Dara

Produk susuk dara sekarang tengah hot di pasaran malaysia...rata2 orang cari produk ni since zaman sekarang ramai perempuan moden mengalami keputihan, cyst, tumor, kanser akibat pemakanan yang banyak perisa, perasa monosodium, yelah..kita masak kalau tak tambah perisa maggi ke kiub know ke rasa macam tak sedap, sebab dah biasa.. makan luar jangan citer la...dengan makanan dalam tin, air tin..udara lak banyak kemikal, keja plak depan komputer banyak radiasi. Jadi tak hairanlah ramai wanita zaman moden ini mengalami masalah ini..kalau di kg2 indonesia tak banyak masalah2 ini sebb dah biasa makan jamu, kita di malaysia ni dah banyk kesedaran...jadi cuba amalkan....
Secara langsung saya pun jadi agen susuk dara...lagipun saya ambil pil insert tu...kikiki.....agak mahal price nya..tapi berbaloi, jadi agen pun tak banyak untung ma......tapi ingatkan yang mengeluarkan produk ni melayu islam apa salahnya kita sokong buatan orang kita sendiri....




kotoran yang keluar dari faraj setelah menggunakan JPD.



1-RAHSIA PENGANTIN DARA RM65 A. Selain di makan untuk lebih berkesan :-1. Masukkan/ insertkan 2 kapsul ke dalam faraj yang ternganga & longgar~ Step 1 : Dalam keadaan mencangkung~ Step 2 : Guna jari – 1 kapsul ditolak sambil menarik nafas ke bahagian kanan rahim & 1 kapsul ke bahagian kiri rahim.Pastikan sampai betul2 ke penghujung yg paling dlm rahim. (kira ujung jari kita la kedalamannya)~ Step 3 : Makan 4 Kapsul jamu sebelum tido dengan kuantiti air suam sekurang2nya 3 gelas** Biarkan kondiri ini semalaman tanpa bersetubuh** Rahim akan terus mengecut serta merta** Dituruti 2 kapsul setiap malam sebagai amalan** Harus minum air suam dengan kerap utk elak pening kepala kerana jamu panasKesan-Kesan :-1. Rahim akan terus mengecut2. Laluan rahim menjadi rapat & berpasir seperti dara semula3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat4. Bila pertama kali selepas penggunaan -> isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat & nikmat seperti pertama kali bersetubu



kotoran yang keluar dari faraj setelah menggunakan JPD.

2. JAMU AKU DARA - RM48.00 / 40BIJI ~ menambahkan tenaga badan ~ meningkat nafsu syahwat ~ merawat masalah keputihan dan sengugut ~ melancarkan peredaran darah ~ memecahkan lemak 

3. MASKER VAGINA - RM25.00 / 20g ~ merawat masalah kegatalan di miss V ~ menegangkan dan merapatkan bibir faraj ~ memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh/lebihan lendir






NAK KONGSI SATU RAHSIA
Testimoni pengguna Masker V:RM25.00
- by agen Yasmin
" Mulanya jd biji air sebesar syiling
20sen, pastu merebak besar sbb
xkering. Kak dah guna cream dr
farmasi, tp kecewa, akhirnya guna
Masker...mmg bedak magik ni bagus
sgt..ni
pun sapu sekali shr shj..kalau kerap
sapu lg cepat sembuh.Masa mula2
sapu rasa pedih sikit sbb dia serap air
bisa tu kot...now dah xrasa pedih."
Masker vagina ni sesuai kepada mereka
yg bermasalah kulit even kanak2..cuba
lah
4. MEDICATED FEMININE WASH - RM48.00 / 100ML ~ merawat keputihan dan kegatalan ~ membasmi kuman dan fungus ~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh ~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2bulan penggunaan 


5. INTIM GEL - RM56.00 / 15ML ~ meningkatkan keghairahan dan nafsu syahwat ~ merawat keputihan dan membasmi kuman ~ memberi kepuasan maksima 

Testimoni & pengakuan ikhlas Agent JSD Eddy Sara Hadi
♥1st sy tertarik utk mencuba JSD apabila sy terbaca kebaikan CLH (coklat habibi) utk menghilangkan segunggut, tp blum lg nk cuba...smpi la 1 ari hati sy terbuka utk membeli CLH sbb x tahan dgn segunggut yg sy alami dri remaja lg smpi la beranak 1, sakit yg xtau nk ckp mcmna hanya Allah & wanita2 yg sma mengalami segunggut mcm sy je yg tau...byk usaha, ubat, mcm2 yg da sy,mak,abg, suami & family sy da buat smua x bole nk hilangkn sggut ni, dgn doktor pakar pn da jmp, jwpn doktor hanya kawin je bole sembuhkn sggut ni...da kawin da beranak 1 pn haram nk baik...huhuhu...

bln pertama mkn JJC,CLH,guna Hot lotion, Intim Gel & masker...mkn & guna ari2, smpi msa period...nervous ni...ari per1 ok...2nd day ok...3th day ok...4th day ok jgk...ermm...ada harapan x sakit...syukur Alhamdullilah smpi 3x period utk bln ke3 ni slps menggunakn JSD langsung sy x rsa sakit...sy bersyukur sgt2 da jmp produk yg btl utk sggut sy...kerja & aktiviti harian sy berjalan lancar...xda gangguan...mood pn ok je..syukur Alhamdulillah.. kpd wanita2 d luar sna yg mengalami sggut mcm sy dlu...cuba la guna produk ni, bkn nk promosi utk beli sja2 tp produk ni btl berkesan...x bole nk beli smua...cuba la CLH dlu...misi sggut sy da ok, skrg misi nk hamil pla... ;-) Insyaallah... Amin.... 


Whatsup/line/wechat/sms 018 263 7833/ 013  308 4906

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas