Wednesday, May 29, 2013

Filem 8 Jam



Selama ini, sering terdengar kekecewaan peminat Shaheizy Sam. Kata mereka, Sam selalu berlakon watak yang tidak mencabar bakat lakonannya. Sam dah hilang nilai ekslusif sebab selalu sangat filemnya keluar wayang. Nampaknya kemunculan filem 8 Jam di pawagam sejak Khamis lalu bakal mengingatkan kembali para peminat Sam tentang kehebatan lakonannya.
filem 8 jam
Abang Nara dah tengok filem 8 jam ini dan Abang Nara kagum dengan aksi-aksi pergaduhan yang ditayangkan. Memang gila real. Namun kekuatan cerita ini bukan hanya bergantung dengan aksi pertarungan sahaja, tetapi jalan ceritanya yang kuat dan ada mesej akan membuatkan anda rasa terharu. Shaheizy Sam yang memegang watak Alang Budiman memang nampak gangster tetapi demi orang yang tersayang, dia sanggup buat apa sahaja.
filem 8 jam
Abang Nara suka part Alang Budiman dah longlai kena belasah dengan gangster-gangster namun mendapat kembali tenaganya apabila melihat kekasihnya, Julia (Yana Samsuddin) dikacau oleh gangster tersebut. Memang kata orang kuasa cinta ini boleh buat apa sahaja. Dan kerana kuasa cinta ini jugalah, Alang Budiman dikenakan hukuman tali gantung.
Nak tahu kenapa Shaheizy Sam berdepan dengan tali gantung? Nak tahu kenapa filem ini dinamakan 8 Jam? Nak tengok kehebatan sebenar lakonan Shaheizy Sam? 
----------------
Memang best beb...saya tengok bukan di pawagam tapi di astro first, pastu kuar lagi di astro citra...tengok lagi....bila tengok uish!!! dah tahu apa yang akan berlaku tapi masih melekat di kaca tv ...citer ni penuh dengan aksi dan tak boring...macam citer melayu lain...ada je watak bazirkan masa...tapi citer ni padat...sesuai dengan tajuk 8 jam....

Tengok tak pe tak payah tengok la kang melekat macam saya..susah nak masak pun tengok lagi, walhal dah tengok...kikikikiki.......

------------

Kalau ada rasa nak beraksi lasak bersama suami? 
Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri?
Tingkatkan keyakinan diri 150%

Gabungan herba-herba dan ramuan ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantik, cerah, halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci 
sms/Whatsup/line/wechat 018 263 7833/ sms 013  3084906 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas