Wednesday, May 29, 2013

Keluhan Tukang Jahit Zaman Cyber

Siti Nurhaliza, pandai jahit tudung sendir dan reka fesyen dia sendiri...memang kreatif dan bijak...penuh dengan bakat yang membawa untung!!! cayalah....


Dengar di radio, akibat ramai pembeli pakaian online, kedai tukang jahit mengeluh dapat jobs alter baju, tukang jahit tu tak suka alter, tetas benang, lebih senang jahit baju baru...

Lepas tu dia kata, untuk tempahan raya tahun ni, dia tak nak ambil jobs alter baju lagi..dia nak buat baju...

Itulah ...luahan seorang tukang jahit, nak buat camne sekirannya beli online lagi murah daripada tempah orang jahit..dan alter jahitan pun tak mahal...jadi untung ler pada pembeli...

Tapi kalau alter baju 2minggu tak siap2 apa kes??? saya pernah kena....bab2 alter baju/seluar ni dia buat lambat2 ..maklumlah untung tak banyak dan keja remah...

Kesimpulannnya belilah mesin jahit sendiri..boleh alter baju sendiri...

---------------------------
Persediaan sebelum hari raya penuh bahagia..dan suprise...
Rasa nak lebih cantik dan menarik tuk keyakinan diri?
Tingkatkan keyakinan diri 150%

Gabungan herba-herba dan ramuan ini dapatkan montokkan dan anjalkan payudara dan punggung, ketatkan faraj, dan jadikan kulit lebih cantik, cerah, halus dan gebu 100% herba sahaja, halal dan suci 
Whatsup/line/wechat 018 263 7833/ 013  3084906

1 comment:

  1. bagus kalau dah pandai menjahit baju sendiri. untung kan sekarang nak musim raya..

    ReplyDelete

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas