Tuesday, July 11, 2017

3 Cara Mengecilkan Perut Selepas Kelahiran Secara Pembedahan

Ia adalah perkara biasa jika perut membuncit selepas anda melalui proses kelahiran lebih-lebih lagi ia secara pembedahan. Tetapi jangan risau kerana anda mampu mengecilkan periut anda seperti sedia kala apabila mengamalkan cara-cara di bawah dengan:

Pastikan pemakanan anda betul. Elakkan pengambilan makanan ringan kerana ia adalah salah satu penyebab perut anda buncit. Dengan pemakanan seperti sayur-sayuran, buah-buahan, protein dan bijirin tanpa lemak, ia mampu memberi anda nutrien agar lebih sihat serta mengurangkan lemak pada bahagian perut anda.


Dengan memberi bayi anda susu badan, ia mampu membantu anda menurunkan berat badan selepas proses kelahiran di samping mengecilkan perut anda serta pengembalikan saiz rahim anda.
Anda boleh mendapatkan ketenagan dengan melakukan senaman secara berbaring agar otot-otot anda dapat diregangkan serta mengurangkan tekanan ketika anda melalui proses kehamilan. Tarik nafas dengan panjang.

Bagi girls kat luar sana... Untuk lebih mujarab , Uolls kena lah pakai Korset tuk dapatkan bentuk badan yang kurus, ramping dan cantik dengan pantas dan selamat 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas