PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Wednesday, July 5, 2017

3 Cara Berhadapan Ego Suami

Sudah pasti lelaki terkenal dengan sikap ego, tidak mahu mengalah dan panas baran. Tapi, tahukah anda untuk berhadapan dengan situasi di mana lelaki bersikap ego? Jom ikuti cara yang kami kongsikan.

Minta Maaf
Gunakan reserve psychology dengan menunjukkan kematangan meminta maaf. Mengalah tidak bermaksud kalah. Ia juga mampu menunjukkan anda seorang isteri yang bertakwa.


Berdiam Lebih Baik
Jangan berperang mulut kerana lelaki tidak akan mengaku kesalahannya kerana dia selalu merasakan dia betul. Langkah paling wajar adalah berdiam agar ia dapat memberi kesedran kepadanya untuk berfikir rasionalnya pendapat isteri serta memahami yang anda rasa.

Sabar
Redha dengan apa yang dilakukan pada anda. Ini kerana dia sendiri akan sedar akan kesilapannya apabila anda bersabar.

Jadi you all cubalah jaga badan dan mantapkan payudara anda agar nampak lebih seksi you... klik feredeabeauty.blogspot.my untuk mantapkan payudara anda dengan cara yang selamat dan berkesan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas