PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Tuesday, May 9, 2017

4 Sebab Mengapa Perempuan Cantik Masih Lagi Susah Nak Dapat Jodoh

Bukan mudah sebenarnya perempuan cantik untuk bertemu jodoh. Kini lelaki bukan mencari bakal isteri bersandarkan pada rupa paras emata-mata. Mengapa perkara ini terjadi? Jom kita lihat apa sebabnya!

1. Terlalu Memilih Pasangan
Kebanyakan daripada mereka inginkan lelaki yang sepadan dengan mereka iaitu kacak dan menepati ciri-ciri yang diidamkan.


2. Lebih Berjaya Dari Lelaki 
Kebanyakan wanita  cantik inginkan lelaki yang lebih berjaya daripada mereka dan tidak memandang lelaki yang bekerja biasa.

3. Serik Nak Bercinta 
Apabila segelintir daripada mereka pernah menjadi mangsa lelaki buaya darat, mereka sudah serik bercinta dan sukar untuk mendapatkan kepercayaan mereka.

4. Tidak Serius
Ada di antara mereka tidak serius dalam menjalinkan hubungan kerana ramai lelaki yang menaruh hati pada mereka. Mereka menganggap ada lelaki lebih baik untuk mereka.

So admin nak share pakai la korset agar nampak lebih cantik dan menarik...Try islalisa corset

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas