PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Tuesday, May 30, 2017

4 Cara Didik Anak Genius

Bagaimanakah cara untuk mendidik anak yang genius? Sebagai ibubapa anda haruslah tahu potensi anak anda sejak mereka kecil lagi. Olah itu, kami kongsikan 4 cara mudah untuk mendidik anda golongan ini!

Amalkan pemakanan seimbang 
Anak yang genius tidak akan makan makanan ringan. Berikannya makan makanan sihat dan galakkannya melakukan senaman. Ini kerana otak yang cergas datang dari badan serta makanan yang sihat.


Rangsangan daripada suasana sekeliling
Bentuk suasana rumah yang mampu merangsang otak anak anda contohnya dari segi warna dinding, perhiasan dan sebagainya. Ia boleh memberikan anak anda berfikir secara kreatif.

Didikan yang besungguh-sungguh 
Jika anda mampu mengenal pasti potensi anak anda dari awal, anda haruslah tegas dalam memantau pembelajaran anak agar ia dapat merangsang keperluan tersebut.

Kekalkan hubungan rapat dgn anak
Hubungan anda dengan anak mestilah rapat di mana ia secara tidak langsung akan memupuk sikap memahami antara satu sama lain, bertolak ansur dan juga bertimbang rasa.


You all para wanita sekalian, kena jaga body, agar sentiasa cantik, mantap, ramping dan menawan, Kan you all nak mulakan hidup baru dengan jodoh yang baru, barang second kan... kenalah gilap balik kasi cun melecun macam anak dara.. .well lagi mantap dari anak dara tau...So admin nak share pakai la korset agar nampak lebih cantik dan menarik...Try islalisa corset


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas