Tuesday, January 24, 2017

KAJIAN: Individu Kurang Kawan Hidup Lebih Bahagia, Mewah!

Cuba korang lihat, berapa ramai kawan yang korang miliki. Tidak kira la sama ada di pejabat, rakan sekolah atau pun di media sosial. Mesti ramai kan?



Bagusnya ramai kawan. Lagi ramai kawan, lagi la gembira dan bahagia. Tapi korang silap!!
Lebih ramai kawan, buatkan korang rasa tidak bahagia. Macam mana tu?


Kajian mendapati, ramai kawan boleh beri kesan buruk pada kesihatan dan kebahagiaan korang.

Yelah, nak jaga hati kawan, nak pastikan kawan sentiasa bersama. Ia sekaligus buatkan korang lupa tentang diri sendiri dek kerana pentingkan populariti. Korang akan jadi tidak gembira, tidak sihat dan lebih tertekan.

Lebih kurang kawan, buatkan korang bahagia & hidup lebih mewah..


Apabila kurang kawan, korang tak perlu fikirkan tentang diri mereka sahaja dan tak perlu takut jika kehilangan mereka. Kawan sebenar akan sentiasa ada ketika senang atau susah.

Percaya tak jika kami katakan, kurang kawan buatkan korang lebih kaya? Setiap kali korang keluar bersama kawan, berapa banyak yang korang belanjakan?

Daripada korang belanjakan bersama kawan setiap hari, bukankah lebih baik jika korang menyimpan. Tanpa sedar, boleh jadi kaya.

Jadi korang boleh la cuba jaga badan dan mantapkan payudara korang agar nampak lebih seksi you... klik feredeabeauty.blogspot.my untuk mantapkan payudara korang dengan cara yang selamat dan berkesan.


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas