PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Tuesday, January 3, 2017

10 Berbagai Konsep Pelamin Terkini


Pelamin nak pilih tema apa ye? Jangan pilih wana yang putih dan baju you all pun putih juga, jadi tak nampak elemen-elemen yang ingin ditonjolkan. Color contrast perlu ada dalam hiasan pelamin. Yelah.. you all dah habiskan banyak duit untuk hiasa pelamin, tak kan la nak accept apa yang ada saja. Dah upah photographi tapi gambar tak cantik dan tenggelam.
So, admin nak kasi cadangan agar you all cara kelainan dalam hiasan pelamin you all. Jangan pilih sesuatu yang sama saja. Pelamin yang simple tapi lain dari yang lain. 
So kenangann ini akan menjadi suatu memori yang berbeza pada pengunjung tetamu yang hadir. Tema pun boleh la buat yang lain dari lain tau..Tak semestinya yang berbeza itu mahal tapi ianya hanya different. Orang pun akan ramai datang dan snap picture you all tau. Bayangkan kalau sama saja, tak best la nak share kat orang kan...

Pengalaman dalam air... you all tak nak buat satu? hehehe 
Cuba buat pengalaman atas udara plak

Gambar di atas adalah beberapa pilihan pelamin berdasarkan budget pengantin. Kalau yang berjiwa romantik dan inginkan bersantai, digalakkan memiliki ciri-ciri warna ini.
Paduan warna yang ringkas dan penuh dengan maksud yang tersirat untuk satukan dua jiwa.

Ini pula konsep pelamin kaca. Konsep ini memberikan impak lutsinar pada pengantin yang berada di atas pelamin, so ruang pelamin menjadi lebih luas. 

 Pelamin di dalam taman background natural dan pokol yang real. something different kan..

So you all buat lah pilihan yang berbeza untuk dijadikan memori yang boleh di share di IG you all, di facebook, blogs mai sini admin nak share. tau.. janji ada kelaianan.... orang suka tau tengok..


So para pengantin perempuan sekalian, pastikn please la pakai korset. Admin tengok ada pengantin perempuan pakai baju pengantin tapi nampak buncit, alahai... tak cantik you...
Pakai korset bentuk badan you all akan terbentuk dengan cantik dan perut sekejap aja nampak ramping. Jadi baru la cantik nak ambik gambar dan share.

Klik http://islalisacorset.com
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas