Monday, October 17, 2016

Patahnya Sebelah Sayap Trending


Apa yang buatkan citer ni trending? 
Semestinya jalan citer drama ni lain dari biasa. And...of course orang pompuan mestilah nak tengok hero hensem kan. So ada dua hero yang hansem, Aeril dan Izzue.  So ia menjadikan drama ni lebih sedap nak mengadap. 
Citer ni actuallya ada banyak pengajaran. 


Perempuan kalau bercinta sanggup berkorban apa saja demi sang kekasih. Sanggup membelakangkan keluarga sendiri dan sanggup korbankan diri sendiri sebab cinta punya pasal la ...
Alisha sanggup berkorban kepada bf dia Izzue daripada tertangkap pada pihak polis kerana langgar lari. Sanggup merengkok dalam penjara demi lelaki?? Well... sebenarnya ada lagi perempuan yang sanggup berkorban lebih dari itu demi cintanya pada lelaki. 

Tapi ingatlah, lelaki yang kita korbankan itu tak akan selalunya menghargai pada yang kita telah korbankan demi cinta. Jadi korang...janganlah cepat mabuk cinta..hehehehe.....


Dendam, pada lelaki balas dendam adalah satu kepuasan pada dirinya. Lebih-lebih lagi dia tahu orang yang bunuh orang yang yang paling disayangi. Jadi dendam juga kenalah berpada-pada dan jangan sampai menyeksa. Sebab lelaki ini sifatnya suka nampak win! 


Jadi pengajarannya... jadilah wanita yang berani mempertahankan diri sendiri, sayangi keluarga dan jangan sesekali mabuk cinta.

You all kalau nak dapatkan bentuk badan yang cantik, menarik pasti tergoda dek lelaki sana. Choose Islalisa Corset . Dah banyak testimoni hokey.... klik sini http://islalisacorset.com

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas