Monday, September 12, 2016

7 Dessert Diet Sedap Mesti Cuba!


Oh! My Diet....sedap mata memandang badan slim ramping, cantik menawan, tertarik dan menarik...Tapi tak tahan nak makan...Apa Kes????
Jadi korang kenalah hati-hati dari segi pemakanan hokay....
Ini ada beberapa menu diet dessert khas untuk mereka yang sedang nak turunkan berat badan anda.
Tak salah nak makan coklat tapi kenalah dengan caranya. Pastikan ambil banana dan badam. Lepas makan ni tak payah nak makan nasi lauk bagai...



Blueberry, + kismis, buah naga..yougurt blue berry

Pastikan, anda ambil YOGURT ok..bukan ice cream ye...yougurt itu tak perlu manis sangat. Gunakan Kismis dan buahan sebagai gantian manisan.Nampak sedap kan...


Yogurt kiwi, kismis, buah naga, dragron fruit...yummy

Dried strawbery, kismis and dragon frut.




Ok lah selamat mencuba...Bekas tu jangan plak buat besar-besar, Kecil dan comel ok kan... Barulah diet namanya...

OKlah selamat mencuba tau...! jangan tak cuba...
You all kalau nak nampak slim cantik menarik, Cepat dan Kurus Pantas Pastikan Pakai Korset You....

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas