Sunday, September 11, 2016

4 Aktiviti Raya Korban


Apa nak buat raya korban?? Eh! korang ni mestu duk kat Key Ell...atau New York. Cuti Raya Korban tak tahu nak buat apa? 



Aktiviti masak rendang, dan ketupat. Inilah masakan raya. Masakan ni memang lah utama babe....kalau tak tahu boleh aja beli, atau tempah saja...Panggil semua adik beradik, datang makan jamu selera bersama. 


Tu..dia...kalau tak tahu nak buat lagi pergi la masjid. Buatlah aktiviti-aktiviti potong daging masak ramai-ramai..Masak sup pun sedap kan..


Makan ramai-ramai dengan keluarga best babe


Ini dia aktiviti...masak. Daging fresh lain dari lain ... Pendek kata..daging korban memang sedap tau...


Korang...kalau pakai korset masa raya nanti memangla cantik babe...pinggang nampak ramping tau babe. Bila gambar ramai-ramai boleh buat posing ala model pinggang ramping ala kerengga. gituew...kalau korang la kan...pinggang slim..memang rare..sebab orang melayu ramai yang gempal2...lemak..You all pakai korset lama2 pinggang pun jadi ramping..Laki mana yang boleh tolak babe...klik http://islalisacorset.com


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas