Thursday, September 29, 2016

40 Blouse Labuh Cantik Formal dan Santai


Oh! No Nak Pilih Blouse yang mana satu? Sebenarnya kita sebagai seorang perempuan tak ada banyak masalah bila nak ke majlis formal atau in formal. Pakai blouse yang labuh kain chiffon boleh menampakkan formal at the same time korang boleh la pakai juga masa jalan-jalan dengan husben, tunang ke atau buah hati hehehehe....




Pemilihan blouse ke pejabat pastikan warnanya plain tau.. bukan yang banyak corak-corak. Renda-renda ok. Cantik. Tapi corak.. pastikan minimal ye...



Bila keluar nak santai boleh la digayakan dengan aksesori yang berat seperti di seluar dan gelang. 



Kombinasi warna hitam putih memanglah sesuai dan sweet sangat you..
Warna blouse yang minimal dan corak yang sikit akan nampak elegant pada si pemakai


Ok layang the rest of the fashion. 
































Design ni cantik tau, pada para pereka fesyen sekalian, boleh la cuba ambil fesyen renda-renda ni. Pastikan jangan sampai berlebihan dan nampak gemuk pulak kan...
We all nak nampak kurus slim gitew


You... Kalau nak nampak kurus slim, pakai apa pun cantik. Nak pilih baju pun ada banyak pilihan murah-murah pulak tu. Kalau badan dan besar susah nak cari size yang sesuai. You all yang dah lepas kahwin tu jaga-jagalah. Anda berpotensi besar untuk jadi gemuk dan berlemak lebihan ...sebab you all kan.. happy kahwin..bila happy senang gemuk. Jaga-jaga happy pun bukan selamamnya, kalau dah tak cantik sayang pun dah hilang...
oklah kalau nak maintain kurus, slim ramping. you pakailah korset. Setiap hari agar nampak mantap punggung dan breast pun tau. klik sini http://islalisacorset.com

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas