Wednesday, September 7, 2016

20 Design Gelang Jahitan Friendship


Alamak! Teringat zaman masa muda remaja dulu-dulu. Masing-masing pandai pulak mengait gelang guna benang. Maka berlambaklah benang-benang yang dibeli untuk dibuatkan sebagai tanda persahabatan. Best kan kalau boleh diulang kembali saat-saat kawan-kawan kita bersama memakai gelang friendship ni. Kita pun simpan sampai dewasa kita tengok balik, dan terasa ada tanda kasih sayang seorang kawan dari seorang kawan. Best tau! You all cubalah bagi pada anak tanda kasih sayang dan juga tanda persahabatan antara ibu dan anak perempuan.











kalau you all ada masa lebih tak tahu nak buat apa...cubalah buat gelang friendship ni...
Eh! ada yang suka tau buat benda-benda kreatif ni...ok selamat mencuba....

You all kalau body tak cantik, pakai lah apa pun tak secantik mana...
Cubalah jaga body agar nampak mantap, perut pun kempes leper pungung pun naik mnggoda seksi you all.... klik http://islalisacorset.com


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas