Friday, July 29, 2016

Insuran Takaful Paling Untung



5 Kelebihan Utama AIA Public Takaful ketika ini:

1- Islamic dan Patuh Syariah Sepenuhnya.
2- Had Keseluruhan Unlimited seumur hidup atau Life Time Unlimited.
3- Auto Renewal, Jaminan Perlindungan sehingga 100 tahun selagi polisi anda bayar dan tak lapse.
4- Fleksibel....boleh ubah dari Pelan individu jadi pasangan atau Pelan Famili. Boleh ubah dari bilik RM150 jadi RM250 atau lebih tinggi di masa hadapan DAN Rekod Polisi anda disambung! Wow!
5- Kad AIA Public Takaful ada function free Deposit. Hanya perlu SWIPE sahaja. Deposit RM300 ke RM500 tu tak payah bayar (Sila Call dulu Hospital Panel sebab ada hospital tak nak terima SWIPE, nak jugak pegang duit cash deposit anda. Apa boleh buat, dah polisi hospital macam tu. At least function Free SWIPE ada...try dulu tanya)

Saturday, July 23, 2016

Takaful Medical Card AIA Terbaik








A-Medik adalah pilihan terbaik untuk anda kerana Pelan Kad Perubatan ini menawarkan pilihan yang sesuai dengan keperluan serta bajet anda:

1. Kad Perubatan Satu Keluarga (Ayah, Ibu dan 4 Orang Anak)
2. Kad Perubatan Suami dan Isteri
3. Kad Perubatan Suami dan Anak-anak
4. Kad Perubatan Isteri dan Anak-nak
5. Kad Perubatan Individu

Saturday, July 2, 2016

Aktiviti Malam Raya

Sempena bulan ramadhan yang mulia ni. Sebenarnya ada ramai yang masih lagi google apa nak buat bila nak raya? malam raya orang biasa buat apa? Kan...especially kalau dah biasa membesar di bandar dan rasa konfius apa yang excited sangat pada malam raya ni.

Setelah buat beberapa research admin nak syorkan beberapa aktiviti yang korang boleh buat pada malam raya kan. Memanglah semua boleh di beli sekarang. Tapi apa salahnya sekali sekala masak dan buat satu aktiviti untuk sekeluarga.



Kalau tak ada keluarga, boleh panggil kawan-kawan buat bakar -bakar barbeque satay kat luar rumah. Sedap tau bakar-bakar ni...

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas