Thursday, April 14, 2016

Anda Masih Lagi Muda Tapi Muka dah Kendur Nampak Tua


Wajah Yang Kendur, Jatuh
 Wajah Yang Kusam Tak Elastik
Tapi Anda Masih Lagi Muda Belum Lagi Cecah 40an

Pernah tak rasa....
 Apa Punca?


1 - Tiada Senaman Muka
2- Penuaan, Kadar Kollagen Pipi Jatuh
3 - Banyak Tidur Mengiring



Nak Pergi Buat Urutan Facial Spa???
Adalah Berbaloi?? Sudah tentu caj rawatan itu sangat mahal.
Di sana anda terpaksa habiskan ratusan dan ribuan ringgit untuk satu rawatan yang biasa-biasa saja. Bukan setakat itu saja, ramai yang terpedaya dengan sign up package berharga ribuan ke puluhan ribu ringgit. Hasilnya memang bagus, nampak perubahan. 
Tapi akibat gaya hidup anda yang kurang sihat, anda akan habiskan masa dan wang ke sana berkali-kali.

Tahukah Anda Teknologi Baru Rawatan Kecantikan Menggunakan Gegaran Ultra dan Tenaga Cahaya Infra Merah?


 Kelebihan Urutan Vibration Pada Wajah


 Menaikkan Pipi Yang Kendur, Menegangkan Kulit
Apabila otot wajah anda direnggangkan, ia akan mengurangkan kenduran di bahagian pipi. Apa yang anda perlu lakukan hanya 3 minit sehari. Namun, begitu jika kulit anda jenis yang berminyak, elakkan urutan lebih dari 10 minit. Jika kulit anda jenis biasa dan kering, anda boleh buat urutan dari 3 minit hingga 15 minit. 

Meningkatkan Aliran Darah 
 Urutan dapat meningkatkan aliran darah agar, aliran oksigen di seluruh wajah menjadi lancar. Jika anda kurang atau tidak membuat urutan, maka wajah akan lebih cepat kendur, pipi anda jatuh leper lembek dan kedutan akan lebih nampak terserlah.

Nampak Lebih Muda
Tidak dapat dinafikan jika anda kerap buat urutan wajah, wajah anda akan nampak lebih muda dari usia sebenar anda. Ini diakui sendiri. 



Inframerah adalah radiasi elektromagnetik dari panjang gelombang lebih panjang dari cahaya tampak, tetapi lebih pendek dari radiasi gelombang radio.

Kelebihan Infra Merah / Infra Red

Mengaktifkan molekul sel air dalam tubuh. Hal ini disebabkan karena inframerah mempunyai getaran yang sama dengan molekul air. Sehingga, ketika molekul tersebut pecah maka akan terbentuk molekul tunggal yang dapat meningkatkan cairan tubuh. Ini dapat melancarkan aliran darah agar sel wajah dan tubuh dapat tumbuh dengan lebih pantas. Maka tidak hairan banyak mesin kecantikan di salon rambut dan kecantikan banyak menggunakan cahaya infra merah untuk sesi rawatan yang amat mahal dan elit.


  Memperkenalkan Teknik Cahaya Infra Merah
Photon Ultrasonic
Infra Red Vibra Technology


Teknologi Tenaga Cahaya Paling Popular Di US, Eropah, Korea, Jepun dan Thailand, kini semakin popular di Malaysia


Kini anda tak perlu keluar rumah, dan habiskan ribuan ringgit untuk dapatkan rawatan wajah dan kulit muka yang cerah dan bebas jerawat dari professional

Terbukti secara saintifik, tubuh kita akan mengeluarkan tenaga dari tindakbalas cahaya infra merah dan vibration. Jadi, Sel kulit anda akan tumbuh dengan pantas mengantikan sel kulit yang rosak akibat jeragat, jerawat dan sel kulit yang berkedut. Kulit anda akan bertambah cerah, putih, seri dan anjal dan kolagen secara sendirinya akan dihasilkan dari sel-sel yang baru.

Satu penemuan inovasi kecantikan terkini dari Professor Yang, seorang pakar dalam kajian tenaga ultrasonic. Mesin ini memberikan vibration kadar 3 juta sesaat mempercepatkan aktifan sel kollagen dalam kulit. Ia telah di uji secara sah dan lulus di makmal Taiwan dan mesin yang paling terkini dan paling banyak mendapat sambutan  di Jepun, Korea, Thailand dan Taiwan 





Therapi Cahaya Photon




Tahukah anda sel tumbuhan membesar dengan cahaya? 


Cahaya warna adalah tenaga bagi kehidupan, ia mengandungi gelombang tertentu yang memberikan manfaat pada kulit. Jom kita baca apa manfaat gelombang cahaya warna. Tenaga yang luar biasa pada warna ini dapat menghasilkan sel kulit yang baru jadi anda akan menjadi lebih muda dan kedutan pun akan hilang dengan pengantian sel kulit yang baru.




Sumber cahaya photon menggunakan kadar LED berintensiti yang tinggi dan terbukti berkesan dan sekarang digunakan di salon-salon terkenal.

Sesuai digunakan untuk mendapatkan kulit yang anjal, putih, cerah, gebu, mengurangkan kedutan pada wajah, kulit muka dan mata, dan mengecilkan pori-pori akibat bekas jerawat dan parut.



Alat ini mampu berikan rangsangan pada bahagian paling bawah kulit hypodermis dengan gegaran ultra 3 juta sesaat untuk mengaktifkan kollagen dan banyakkan penghasilan kollagen di bawah kulit. 


Hasilnya ....



**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and medical background.
**Jom kita baca Testimoni





  **Saya dah guna memang menakjubkan muka bertambah anjal, tegang, makin cerah la , kemudian terjatuh pula, tapi machine masih lagi boleh guna, baguslah mesin ni - Lizx 




**Kali pertama guna, muka nampak lebih gebu, double chin pun dah tak ada! thanks - Jane, Singapore

**Aku biasa pergi treatment di salon, memang diorang cas utk mesin ultrasonic dalam paling kurang RM150 satu sesi, itu kat salon yang cikai2 saja, kalau tempat yang cantik lagi la kena tikam habis.... Tasha

**Aku pun dah serik beli krim-krim malam dan siang ni, kulit mengelupas la...tak tahu bahan kemikal apa yang masuk dalam kulit aku....lebih baik gunakan gadget ni, nampak muka lebih bertambah muda dan pipi pun dah nampak naik, dulu jatuh macamlah aku ni tua sangat walhal baru masuk 28..- Yusrina



**Double Chin pun hilang, semenjak guna mesin photon ultrasonics, kedutan di area mata pun dah hilang. Ina memang selalu tengok komputer sebab kerja Ina programmer, bukan takat tu aja kerja pun kena bawa balik laptop, muka pun nampak tua kalau makan banyak sikit nampak pula double chin, sekarang dah tak ada lagi...thanks sebab perkenalkan mesin ni pada Ina - Ina Jakarta

**Kak, Alat ini teknologi terkini, kat spa pun guna dapat kesan serta merta, tak perlu try banyak barang kosmetik, memang jimat! - Dani
 


Komen dari Forum Review US, Australia dan Malaysia


**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and medical background.

**

**






** Double Chin semakin menghilang, jerawat pun mengecut - Ida, Jakarta



 


Serum Serina Formulasi dari France, kombinasi herba Aloe Barbadensis dan Bunga Nobilis terbukti berkesan untuk mengurangkan kedutan dan menaikkan pipi yang kendur.




Kini anda dapat secara PERCUMA
Serina Serum
Setiap pembelian Orginal Photon Ultrasonic




Caranya 

1 - Sapukan Serum / Gel yang berasaskan air 
 2 - Gunakan Power Photon Ultrasonic menggunakan kekuatan tenaga warna infra red dan vibration.

Hasilnya anda dapat menikmati wajah dan kulit muka yang sihat dan anjal dengan pantas walau dengan satu sapuan. Sebab itu di salon kecantikan banyak menggunakan mesin supaya penyerapan itu jauh masuk ke dalam kulit. 

3-Sekali sesi rawatan hanya 10 minit, buat 3 hari seminggu hasilnya anda akan dapat nampak seawal seminggu hingga sebulan.

Kesan akan nampak setelah sejam penggunaan. Gunakan selama sebulan setiap hari selama 10 minit waktu anda, pasti anda akan menikmati kulit yang anjal, segar dan bebas dari kuman jerawat yang sentiasa berjangkit melalui saluran darah yang tersumbat. 

Apa yang paling penting JIMAT MASA dan DUIT tak perlu banyak kali pergi spa pusat kecantikan buat sendiri di rumah, serum yang anda beli tak perlu letak banyak dan hasilnya lebih pantas, sambil layan anak-anak atau sambil layan internet pun boleh guna!


Testimoni dari Australia

**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and medical background.
**
**Thanks again for shipping me your products, I really do love them. "The Serina Serum was excellent for fine lines around my eyes and mouth. Plus there is something inherently luxurious about applying photon ultrasonic to your skin!". "I applied to my face the day after it was sunburned, and it kept my skin really hydrated". "Like a lot of people, I didn't take very good care of my skin when I was younger. I had a lot of skin damage like dark spots and fine wrinkles. By using the serum and photon ultrasonic, the dark spots lightened up considerably, and the fine wrinkles became much less noticeable too!" - Susan, Perth


 UNBELIEVABLE! After trying the free Serina Serum and Photon Ultrasonic, I bought these several years ago. Not so great results, as you predicted, which is what led me to research facial exercises and find your great website! I'm really starting to think that whatever positive results I did get were because of the facial contortions I had to make while using the devices. But there is one exception: the led red light therapy transformed my eye area. I no longer have bags under my eyes, dark circles, crowsfeet or hooded upper lid. Other undereye
wrinkles have significantly decreased. It definitely works around the eye area. Also, the light therapy device clears up blemishes in a couple of days, reduces redness caused by sensitivity to skin care products or other causes. Helped my skin tone, too. But did nothing for other wrinkles, nasal labial folds, or sagging! - Seeker 




I researched about the LED lights plus ultrasonic waves can give better results for faceliftting, I tried on my face and it lifted. I also tried with Serina Serum and the effect is faster than I expected. thanks - Diana, Singapore 

I tried at my forehead and its also works!. The line is reducing every single days - Liz, Singapore

 I have sagging face before, after photon ultrasonics and Serum treatment for 1 month, my face lifting and sagging cheek reduced!. I tried this procedure at beauty salon and they charged me for SGD100 for 2 hour treatment and I have paid for 5 treatments. Later I found this machine and I can do it at home while watching TV. It lost cheaper, saving my time and of course money. - Jane




**
Follow Our Facebook and Instagram
We Authentic Trustworthy Seller











Ya! Anda boleh dapatkan ebook ini secara percuma bagi setiap pembelian mesin Photon Ultrasonic Terkini.

Kesemuanya bernilai lebih dari RMXXX
Apa tunggu lagi? 




Adakah Anda Jenis Suka Make Up dan guna banyak Foundation?




 Gunakan


 






Jadi Anda Dapat Kesemuanya Dengan Nilai Hebat
http://www.11street.my/product/ProductDetailAction/getProductDetail.do?prdNo=14768048



No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas