Thursday, October 8, 2015

Tye Subiakto Berjaya Turun 40kg Tampa sebarang Suppliement
Tye Subiakto Berjaya Turun 40kg Tampa sebarang Suppliement
Rahsianya bersenam ringan untuk kardio selama 15 minit setiap hari, di samping yoga untuk renganggan. Pada waktu pagi makan buahan-buahan yang di blend seperti tomato, papaya, atau mana-mana buahan-buahan dan sayuran sebanyak 5 jenis
.
Pada masa tengah hari ambil sedikit nasi dan tidak memakan bahan-bahan yang bergoreng, berminyak dan bersantan. Buat senaman ringan di rumah dan buat secara konsisten. Berat badan akan turun sedikit demi sedikit jadi extra skin dari lebihan lemak yang berjaya di kuruskan.

Dia tidak mengambil sebarang suppliment untuk kurus.
Ya! tiada jalan yang singkat dan menyihatkan untuk kurus sebenarnya. Jadi janganlah cepat terpedaya dengan iklan-iklan kurus selama seminggu. Lebih-lebih lagi tampa senaman dan pantang makan boleh kurus dengan mengambil suppliment dan sapuan?? hehehe  mustahil...Bukan kata tak betul, tapi inilah hakikat yang sebenarnya.

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas