Thursday, July 2, 2015

Pengemis Kaya Di Tahan Jawi


Wah! Kaya pengemis bila time ramadhan ni ye... Orang lain ada yang susah nak cari kerja pun tak sekaya pengemis jalanan ni.
Nak cari rezeki yang halal bukannya senang, nak mengemis tipu orang senang aja kan... Harap pihak Jawi buatlah pemantauan dah banyak sangat pengemis sekarang. Dah macam bangladesh negara kita ni.

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas