Sunday, July 5, 2015

Cara Pantas dan Jimat Masak Masakan Korea Dalam Rumah



Buat steamboat sendiri dalam rumah? Sekarang ni ramai orang keluar pergi restoran steamboat kan...apa kata buat sendiri di rumah, bahan-bahan steamboat pun bukannya mahal sangat. 





Sekarang ni orang perempuan muda suka masakan jepun dan korea, lebih fresh dan tak banyak minyak digunakan. Makan pula guna chopstick dan masak depan mata. Bau itu yang menyebabkan kita bertambah selera.




Wah! banyaknya seafood, mana satu menjadi pilihan hati anda? Ada resepi Korea, diorang campurkan semua jenis seafood dalam satu masakan, buat macam ala tomyam sedap...pergh!

Anda berminat tak beli steamboat grill dan buat masakan korea di rumah? 
Lebih-lebih lagi orang yang bujang dan keluarga yang kecil memanglah sesuai guna alat ni.





Berminat boleh la klik gambar



No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas