Wednesday, June 17, 2015

Gadis Jepun Habiska USD100,000 untuk pembedahan plastik menjadi seperti gadis francis


Inilah revolusi teknologi Jepun, yang mampu mengubah bentuk asal seseorang. Kita sebagai orang islam tak boleh nak ubah lain sangat dari yang asal. Ada banyak faktor tak boleh ubah, sebab sekali dah ubah nak buat lagi yang paling major. Orang kan suka di puji suka bila orang kata dia cantik. Betul? Kalau tak ada orang cakap dia tu cantik rasanya dia tak akan jadi semangat nak hidup. Lebih baik orang cakap dia tu pandai dan good job! kan...
Orang melayu nasib la ada agama Islam, yang larang kita dari buat operation major camni, sampai belah otak, belah dada, punggung semuanya dia belah. Berani betul..maklumlah masa muda meamang berani, tapi kenalah dengan tempat ye. 

You all, nak introduce satu teknologi guna cahaya photon ultrasonic dan serum, tak perlu nak pakai kemikal kat muka, tak payah nak telan pil-pil suppliment, takut nanti efek masa tua..kan...
Kalau nak tahu 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas