Friday, May 15, 2015

Teknologi Photon Ultrasonic dan Serum Hilangkan Jerawat Pantas dan Berkesan


Perhatian Adakah Anda Salah Seorang Yang Mengalami 
Wajah Yang Kendur
 Wajah Yang Kusam Tak Bermaya
 Banyak White Head dan Black Head 
 Banyak Jerawat dan Bekas Jerawat

Pernah tak rasa....
Buntu...dah habis ribuan ringgit pergi ke spa tapi sekarang dah tak cukup $$ dan masa nak ke sana setiap masa. Beli macam-macam krim tapi sebenarnya merosakkan lagi kulit sebab banyak sangat kemikal, kulit bertambah nipis dan banyak kedutan pula..nampak macam dah tua dari usia sebenar...

Bertambah pula dengan gaya hidup yang tidak sihat 

Pernah rasa macam ni?



 Anda suka beli set kosmetik yang murah tapi rasa gatal-gatal? Macam-macam foundation, sapuan berlapik-lapik tapi tak sempat nak jaga....lepas itu bila muka dah teruk, anda akan pergi ke spa buat rawatan.

Di sana anda terpaksa habiskan ratusan dan ribuan ringgit untuk satu rawatan yang biasa-biasa saja. Bukan setakat itu saja, ramai yang terpedaya dengan sign up package berharga ribuan ke puluhan ribu ringgit. Hasilnya memang bagus, nampak perubahan. 
Tapi akibat gaya hidup anda yang kurang sihat, anda akan habiskan masa dan wang ke sana berkali-kali.

Tahukah Anda Teknologi Baru Rawatan Kecantikan Menggunakan Tenaga Cahaya Infra Merah?
 

Inframerah adalah radiasi elektromagnetik dari panjang gelombang lebih panjang dari cahaya tampak, tetapi lebih pendek dari radiasi gelombang radio.

Kelebihan Infra Merah / Infra Red



Mengaktifkan molekul sel air dalam tubuh. Hal ini disebabkan karena inframerah mempunyai getaran yang sama dengan molekul air. Sehingga, ketika molekul tersebut pecah maka akan terbentuk molekul tunggal yang dapat meningkatkan cairan tubuh. Ini dapat melancarkan aliran darah agar sel wajah dan tubuh dapat tumbuh dengan lebih pantas. Maka tidak hairan banyak mesin kecantikan di salon rambut dan kecantikan banyak menggunakan cahaya infra merah untuk sesi rawatan yang amat mahal dan elit.


  Memperkenalkan Teknik Cahaya Infra Merah
Photon Ultrasonic
Infra Red Vibra Technology


Teknologi Tenaga Cahaya Paling Popular Di US, Eropah, Korea, Jepun dan Thailand, kini semakin popular di Malaysia


Kini anda tak perlu keluar rumah, dan habiskan ribuan ringgit untuk dapatkan rawatan wajah dan kulit muka yang cerah dan bebas jerawat dari professional

Terbukti secara saintifik, tubuh kita akan mengeluarkan tenaga dari tindakbalas cahaya infra merah. Jadi, Sel kulit anda akan tumbuh dengan pantas mengantikan sel kulit yang rosak akibat jeragat, jerawat dan sel kulit yang berkedut. Kulit anda akan bertambah cerah, putih, seri dan anjal dan kolagen secara sendirinya akan dihasilkan dari sel-sel yang baru.

Satu penemuan inovasi kecantikan terkini dari Professor Yang, seorang pakar dalam kajian tenaga ultrasonic. Mesin ini memberikan vibration kadar 3 juta sesaat mempercepatkan aktifan sel kollagen dalam kulit. Ia telah di uji secara sah dan lulus di makmal Taiwan dan mesin yang paling terkini dan paling banyak mendapat sambutan  di Jepun, Korea, Thailand dan Taiwan 





Therapi Cahaya Photon




Tahukah anda sel tumbuhan membesar dengan cahaya? 


Cahaya warna adalah tenaga bagi kehidupan, ia mengandungi gelombang tertentu yang memberikan manfaat pada kulit. Jom kita baca apa manfaat gelombang cahaya warna. Tenaga yang luar biasa pada warna ini dapat menghasilkan sel kulit yang baru jadi anda akan menjadi lebih muda dan kedutan pun akan hilang dengan pengantian sel kulit yang baru.




Sumber cahaya photon menggunakan kadar LED berintensiti yang tinggi dan terbukti berkesan dan sekarang digunakan di salon-salon terkenal.

Sesuai digunakan untuk mendapatkan kulit yang anjal, putih, cerah, gebu, mengurangkan kedutan pada wajah, kulit muka dan mata, dan mengecilkan pori-pori akibat bekas jerawat dan parut.



Alat ini mampu berikan rangsangan pada bahagian paling bawah kulit hypodermis dengan gegaran ultra 3 juta sesaat untuk mengaktifkan kollagen dan banyakkan penghasilan kollagen di bawah kulit. 


Hasilnya ....

1- Memberikan kadar serapan maksimum ada Gel/Serum yang berasaskan air.


Bergamo Snail Serum Terkini Dari Korea




**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and medical background.
**Jom kita baca Testimoni

  **Saya dah guna memang menakjubkan muka bertambah putih, cerah la , kemudian terjatuh pula, tapi machine masih lagi boleh guna, baguslah mesin ni - Lizx 

**Kali pertama guna, muka nampak lebih cerah dan gebu! thanks - Jane

**Aku memang tak percaya dengan hanya sapuan krim kulit kita akan hilang jerawat dan jeragat, sebab aku dah guna macam-macam produk hasilnya tetap sama, gunakan gel collagen, dan masker lidah buaya buatan sendiri dan power photon ni lagi berkesan dari tempek2 krim yang banyak kemikal tu... - Suria

**Aku biasa pergi treatment di salon, memang diorang cas utk mesin ultrasonic dalam paling kurang RM150 satu sesi, itu kat salon yang cikai2 saja, kalau tempat yang cantik lagi la kena tikam habis.... Tasha

**Aku pun dah serik beli krim-krim malam dan siang ni, kulit mengelupas la...tak tahu bahan kemikal apa yang masuk dalam kulit aku....sekarang ni aku hanya letak gel, serum dan pokok lidah buaya kat belakang rumah. kulit aku bertambah sihat, kesan tompok hitam pun dah semakin kurang, kulit aku pun bertambah putih merah...- Yusrina


**Krim memang tak dapat hilangkan jerawat dengan pantas sebab kadar serapan ke dalam kulit kurang, sebab itu kena pakai siang dan malam. sekarang ni aku hanya guna mesin power photon dan serum saja setiap hari lagi nampak best.... berhasil dan selamat dari sebarang kemikal yang terkandung dalam krim kecantikan...tak berani you all.... Sarah

**Kak, Alat ini teknologi terkini, kat spa pun guna dapat kesan serta merta, tak perlu try banyak barang kosmetik, memang jimat! - Dani

Komen dari Forum Review US, Australia dan Malaysia



**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and medical background.

**
**Kulit semakin bermaya dan bertenaga selepas rawatan - Kay

**
Jerawat batu pun semakin mengecil, guna serum buahan dan photon ultrasonics - Tan 


**
Parut dan bekas jerawat yang merah dan berlobang, mengecil - Miss Punitha


**

Syukur, dah sebulan guna, bintik merah semakin hilang,  - Ramlah Kelantan

**


 


Tea tree oil dan Witch Hazel sudah dikenal atas khasiatnya untuk membantu merawat infeksi pada luka yang dialami prajurit yang terluka pada saat itu. Herba ini banyak digunakan sebagai bahan pada produk perawatan kulit dan rambut untuk membantu mengatasi jerawat, jamur, bakteri, komedo, dan merawat kulit yang berminyak maupun kombinasi.


Kini anda dapat secara PERCUMA
Kombinasi 2 Herba Power
Wictch Hazel dan Tea Tree Oil




Caranya 

1 - Sapukan Serum / Gel yang berasaskan air 
 2 - Gunakan Power Photon Ultrasonic menggunakan kekuatan tenaga warna infra red dan vibration.

Hasilnya anda dapat menikmati wajah dan kulit muka yang sihat dan anjal dengan pantas walau dengan satu sapuan. Sebab itu di salon kecantikan banyak menggunakan mesin supaya penyerapan itu jauh masuk ke dalam kulit. 

3-Sekali sesi rawatan hanya 10 minit, buat 3 hari seminggu hasilnya anda akan dapat nampak seawal seminggu hingga sebulan.

Kesan akan nampak setelah sejam penggunaan. Gunakan selama sebulan setiap hari selama 10 minit waktu anda, pasti anda akan menikmati kulit yang anjal, segar dan bebas dari kuman jerawat yang sentiasa berjangkit melalui saluran darah yang tersumbat. 

Apa yang paling penting JIMAT MASA dan DUIT tak perlu banyak kali pergi spa pusat kecantikan buat sendiri di rumah, serum yang anda beli tak perlu letak banyak dan hasilnya lebih pantas, sambil layan anak-anak atau sambil layan internet pun boleh guna!


Testimoni

**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and medical background.
**
**


Apa tunggu lagi...

whatsapp/sms/wechat/telegram/facebook 

+60182637833




Ya! Anda boleh dapatkan ebook ini secara percuma bagi setiap pembelian mesin Photon Ultrasonic Terkini.

Kesemuanya bernilai lebih dari RMXXX
Apa tunggu lagi? 


whatsapp/sms/wechat/telegram/facebook 

+60182637833



Adakah Anda Jenis Suka Make Up dan guna banyak Foundation?




 Gunakan


 

 




Hanya RM45
Original

http://www.lelong.com.my/magic-cleaner-vibration-pore-cleaner-feredea-169951591-2016-01-Sale-P.htm
 Atau

28 comments:

  1. memang best dah cuba, jerawat pasir dulu banyak dah semakin kurang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi kongsi testimoni

      Delete
  2. dah cuba kasi anak lelaki muka dia memanga naik banyak jerawat teruk, sekarang ni bertambah elok..
    sebelum ni dah guna macam-macam krim, tak menjadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi kongsi testimoni

      Delete
  3. Camne nak dapatkan mesin ni? saya dah cuba buat kat salon ada perubahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear boleh whatsapp +60182637833 sekarang ada diskaun RM20 free poslaju dan free ebook dear

      Delete
  4. Dear boleh whatsapp +60182637833 sekarang ada diskaun RM20 free poslaju dan free ebook dear

    ReplyDelete
  5. Memang sedang mencari mesin ni, sekarang ni tengah buat mobile spa
    boleh whatsapp kak Ju 018 9876522

    ReplyDelete
  6. Dah cuba seminggu, memang ada perubahan, kulit jadi halus dan lembut ja...

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sudi kasi testimoni

    ReplyDelete
  8. Thanks sis, barang dah sampai siap ada free gift lagi tu...
    bila guna photon ni kulit rasa licin... masa guna ada rasa macam karen, tapi ok..

    ReplyDelete
  9. memang terasa karean sikit sebab gegaran ultra 3 juta sesaat utk kasi serap serum dengan lebih pantas, sis boleh adjust high low ikut keserasian ye

    ReplyDelete
  10. Thanks sis barang dah sampai - kak sal

    ReplyDelete
  11. Thanks Feredea, saya dah guna dua alat ni memang kulit rasa lebih lembut dan licin. Jerawat pun dah kurang tau.

    ReplyDelete
  12. How much? Please whatspp +0182647488

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok done whatsapp dear, thank you very much

      Delete
  13. I dah buat terasa licin muka bila guna gadget2 ni...dulu banyak gak jerawat pasir, maybe tak cuci habis dan kesan sampingan yang lain

    ReplyDelete

  14. hello nice share man , i got a post on whatsapp sad dp have a look
    awesome whatsapp dp

    ReplyDelete
  15. pm sis +6018 546 7899 - naina dari klang

    ReplyDelete
  16. Kak Fifi dah cuba gua tea tree serum, memang berkesan jerawat pun semakin kecut, pobling tu pun bagus rasa licin aja muka lepas guna

    ReplyDelete
  17. Bagus produk ni. Kulit tak mengelupas. Kulit rasa segar dan lembap. “

    ReplyDelete

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas