Thursday, March 19, 2015

3 Cara Putihkan Wajah Guna Telur



Pastinya ramai yang nak kulit yang putih, bersih dan mulus. Sebab ramai orang menilai, wajah yang putih itu lebih cantik dan menarik dari sudut pandangan lelaki. Tapi bukan mudah nak putihkan wajah kalau kulit sentiasa terdedah pada cahaya matahari. 
Jadi saya nak share sikit dari blogger indonesia tips memutihkan wajah menggunakan telur. 
Ya! tak mahal pun..bukannya sampai RM2xx kan... hahaha semata-mata untuk putihkan wajah. Last-last tak dapat pun kulit putih yang kita nak. Lepastu dah tak sambung ambil suppliment sebab tinggi maintenance beb...

Ok 
Sekarang tipsnya 


1) Putih telur
2) Gula 1 sudu
3) Tepung jagung separuh sudu

Campurkan kesemua bahan ni dan kacau sehingga dapat macam adunan yang kental macam mask di salon. Sapukan di seluruh wajah. Buat setiap hari selama 1 bulan.
Lihat hasilnya...
Harganya memanglah sangat murah dan mudah saja...sama seperti hasil suppliment pemutih atau lebih putih...
Selamat Mencuba


Anda Cantik Menarik tapi banyak bulu? klik sini



No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas