PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Disclaimer: Segala Info tidak ada bukti saintifik, silalah buat rujukan lebih.


Jika perlu untuk hubungi atau Credit/ Picture KLIK SINI

Saturday, February 7, 2015

Pemenang Maharaja Lawak Mega 2014
Wah! Tahniah diucapkan pada pemenang Zero berjaya merangkul tempat pertama sempena Maharaja Lawal Mega 2014. Tempat kedua pula dimenangi oleh Sepahtu dan ke tiga Nabil. 
Memang terbaik, semua dapat seorang seratus ribu lebih, best nye.. kan. 
Tapi mereka semua dah berusaha sehabis mungkin dengan memberikan persembahan yang terbaik kepada penonton. Nak kasi orang sedih dan minta simpati memang senang, tapi nak buat orang ketawa bukannya perkara yang mudah kan...
Dengarnya Nabil dan Sepahtu tidak akan bertanding Maharajalawak tahun depan. Dah kenyang habis, bagilah peluang pada muka-muka baru untuk Maharaja lawak tahun depan. Harap Sepahtu dapat kembali dengan buat rancangan mereka sendiri. Nabil dah memang ada rancangan sendiri kan...
Beruntunglah... Tahniah, tampa usaha yang bersunguh-sungguh dan sokongan dari orang yang tersayang mereka mampu berada di tempat yang paling kompetitif di kalangan pelawak-pelawak Malaysia. No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GR

PA

fbcs

nas