Saturday, January 10, 2015

Cara Kempeskan Perut, Hilangkan Selulit di Perut Dengan Pantas dan Selamat



Anda nak kuruskan badan dengan cara pantas dan menyeronokkan?

Adakah lemak di perut, pinggang dan kaki anda menjadikan anda rasa rendah diri tatkala bersama suami dan rakan-rakan anda? Cubalah bersenam zoomba beramai-ramai.
Cara ini lah yang paling pantas, selamat dan menyeronokkan tau.... :)

Sebenarnya nak kurus, tidak ada jalan yang pintas, kalau ada produk yang cepat kurus tu memanglah bahaya beb...dah terbukti dalam surat khabar ramai orang yang makan pil kurus mengalamai komplikasi badan. 

Nah! ambik kalau tak percaya, bukan setakat metro, kosmo semua akhbar dah melaporkan dah ramai orang yang cuba ada banyak masalah. Jadi jangan sesekali percaya dengan ubat-ubat kurus. Mungkin ada yang berkesan, tapi kita tak pasti adakah benar sebenarnya.



Jadi apa jalan penyelesaian cara nak kurus beb? 

1) Bersenam secara konsisten
Teknik ni memanglah berkesan. Cara bersenam dapat membakar kalori. Lagi kuat dan bersemangat anda bersenam, mesti banyak kalori yang akan terbakar. Kalau tak ada masa, buat sendiri di rumah. Gunakan tangga, alat-alat senaman yang mudah. Asalkan anda gerakkan badan dan mengeluarkan peluh itu dah kira bagus untuk kesihatan anda

2) Teknik senam perangi berbagai penyakit
Pernah terbaca satu atikel surat khabar seorang pakcik tua berusia 100 tahun masih lagi sihat dan bertenaga dan boleh memandu sendiri dan menjalankan kehidupannya secara dan mampu berdikari? Rahsianya pakcik tua itu sentiasa bersenam secara konsisten setiap hari.

3) Teknik Senam dapat menambahkan tenaga dalaman
Adakah anda rasa cepat penat bila buat kerja sedikit? Itu tandanya anda kurang bersenam untuk menambah tenaga dalaman anda. Ramai antara kita tak suka bersenam tapi banyak ambil pil suppliment kesihatan untuk menambah tenaga. Walaupun anda banyak makan pil suppliment, anda tidak boleh rasa bertenaga untuk jangka masa yang lama dan terlalu bergantung kepada suppliment tersebut. Ini lah akibatnya ... bila dah tak cukup duit untuk beli suppliment, badan pun rasa lemah dan kurang bertenaga. 

Sebenarnya ini lah yang berlaku pada diri saya sendiri, selalu sangat beli suppliment dan makan produk kesihatan akibatnya badan kita akan terlalu bergantung kedapanya dari tenaga yang boleh didapati dengan cara yang murah dan mudah. 

Ramai yang beli alatan senaman untuk bakar lemak dengan cara betul,
alatan ini anda boleh bakar kalori dalam badan dengan cara yang menyeronokkan. 

Cuba buat dalam 5 minit sehari anda akan dapat rasakan badan anda lebih ringan dan bertenaga untuk menjalankana kerja harian anda.

4) Pakai Slimming Korset
Fakta 
*Pemakaian orset dapat mengurangkan lemak  di bahagian perut dan paha agar nampak slim
*Corset dapat  membetulkan posisi dan struktur badan  
*Corser dapat  memberikan bentuk badan yang menawan .
*Corset dapat  melancarkan aliran darah 
*Corset memberikan bentuk badan yang menawan
Tapi ramai yang sukar nak pakai corset sebab:
Menyusahkan untuk ke tandas
Kain yang tidak selesa islalisa corset malaysia
Anda wajib pakai Corset ini sebab:
Ia diperbuat dari kain gabungan Spandex, Cotton dan Lace yang steachable .
 Tak Bertulang Besi dan Berbatu dan sangatlah selesa 
Material Spandex buatakan kain ini tahan lasak hingga tahan bertahun lamanya  .
Ada lobang di bahagian bawah dan Tak perlu buka semua corset semasa nak ke tandas .
  harga bukan ribu ribu dan sangat berpatutan
Menggunakan teknologi yang lebih advance!
Terbukti Korset paling laris di USA
 ….*Corset ini dapat menutup lemak sis agar nampak lebih padat dan selesa. ….
 ….*Lemak di bahagian perut akan mula berkurang setelah seminggu di pakai. ….
*Cara yang terpantas, selesa, cantik untuk mengurangkan lemak.
*Cara terpantas untuk nampak .slim, mantap dan menawan… dengan cara yang amat selesa.
 .*Memperkemaskan lemak yang terbonjol dan mengeleber, berlapis….
Ciri 1: Cangkuk 3 laras. 
Kukuh dan Dijahit Kemas. Saksikan Pinggang Anda Mengecil Dari Cangkuk Steps 1 ke Steps 3 dalam sedikit masa. Ikut keselesaan anda. Kalau rasa macam senak, laraskan cangkuk ni. Ha! mana nak dapat corset camni kan..siap. Kalau lepas makan macam perut penuh, laraskan cangkuk tu..ya…
 Meningkatkan metabolisme seterusnya membakar lemak untuk merampingkan lagi pinggang anda walaupun setelah korset dibuka. Membantu perjalanan darah di bahagian peranakan membolehkan haid anda semakin teratur. Mengurangkan Senggugut.
10443417_10204506981022061_1216828965131482137_n
Ciri 3: Bukaan/Lubang Tersedia Untung Senangkan Buang Air Kecil/Besar
        Jika sebelumnya, 100 kali ke tandas,100 kali kena buka dan pakai, buka dan pakai. Kan Menyusahkan! Tak payah beli corset lama tu…design tu dah outdated tau..Teknologi terkini corset ada lobang, dan ada 3 Layer Cangkuk Bawah, Jadi tak payah susah-susah nak buka semua .. Bayangkan kalau korang pakai korset kat tempat kerja. Camne nak buka seluar yang melekat satu body tu? dah kena duduk lama-lama kat toilet..
        Seluar Dalam DiPakai DiLuar Korset. Jadi apabila ke tandas, hanya buka seluar dalam aja lah
     Ciri 4: Tali Bahu Boleh Laras
        Menyelesaikan Masalah Perbezaan Saiz dan Frame Badan setiap Wanita.  Tali bahunya juga lebar dan terletak selesa. Tidak Menggelongsor, Leceh kan..asyik nak kena betul kan aja… Tali ni besar, Tiada lagi masalah sakit di bahu apabila memakai korset. Rasa macam pakai T shirt selesa sangat wei!!!
Setiap Cangkuk Di Jahit Kemas, tahan lama
       Dikemaskan dengan lace yang cantik. Barulah chantiquee.
    Ciri 5: Tahan Lama
Kain dari spandex lace dan nylon. Boleh streaching/memberi dengan kadar maksima. Anda tidak akan berasa sakit, ianya lembut dan sejuk dengan kulit.
Testimoni kami…

Disclaimer: Different people have different effect of the product (Setiap orang akan mengalami situasi kesan yang berbeza dan jangka masa yang berbeza untuk mendapatkan kesan dan bergantung juga pada pemakanan dan genetik)
 .[LEMAK BERLAPIS DEGIL BERJAYA DISOROKKAN DAN DIHAPUSKAN DENGAN ISLALISA CORSET]... . …Jom kita berjalan dengan gayanya dengan kasut bertumit tinggi, pakai dress, jeans, kebaya nampak muda dan selimmm luar biasa. Wow! konfiden aja Anda Boleh lakukannya
…TENGOK TU MAK DARA DAH MACAM ANAK DARA. ANAK DARA PUN MENANGIS TENGOK BODY MAK DARA ANAK 3 NI…JELES TAU
seeellimmm you allz pakai korset tak nampak buncit, sesuai sangat kalau pakai kebaya gituew….
Korang yang perut kembang-kembang tu…boleh la cuba. Kembalikan shaping macam sebelum beranak.
13507102_1752130931670340_1060773663966087148_n
.[HANYA 2 MINGGU SAJA WANITA INI SUDAH BERJAYA SELIM DAN MENAWAN]..
berat badan pun dah turun, sempena bulan Puasa ni..Tak perlu pegi gym bersenam, just pakai korset, perut tak rasa lapar, dan pinggang, dan pinggul terbentuk dengan cantik….
slimming corset, burn fats, slim sexy 2

Pakai Korset tuk dapatkan bentuk badan yang kurus, ramping dan cantik dengan pantas dan selamat 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas