Saturday, January 24, 2015

5 Langkah Mudah Buat Masker Rawatan Timun di Rumah Anda


Zaman moden sekarang ni...ada lambakan produk kecantikan untuk mendapatkan wajah yang cantik dan berseri. Semakin ramai orang pergi ke salon kecantikan spa dan sebagainya untuk mendapatkan rawatan. Mengapa? Adakah dengan produk kecantikan yang anda beli tak mampu untuk berikan kecantikan yang anda inginkan? Atau pun sekadar indah khabar dari kata.

Kalau nak pergi ke salon, bersediahlah dengan ongkosnya...ye....maksud saya duit. Masuk pulak ke pusat kecantikan yang pandai memujuk dan merayu, akhirnya terus swipe card RM3000 untuk sesi rawatan berulang kali. Bukan setakat itu saja, barangan produk kecantikan pun kita beli sekali.
Bukan anda sorang, tapi saya juga salah seorang mangsa keadaan.

Jadi sejak dari itu, saya rasa serik nak ke sana. Memang bagus cara layanan mereka, dan hasilnya ada nampak perubahan...tapi memanglah mahal. Perlukah kita pergi ke salon 2-3 kali setiap bulan? Dulu pernah juga saya ke sana lebih dari 2x sebulan...tapi sekarang ni tak lagi sebab dah berkeluarga memanglah masa amat terhad, saya hanya buat rawatan sendiri di rumah.



Saya google untuk mencari maklumat tentang khasiat timun...hari ini saya ingin kongsikan khasiat timun sebagai produk kecantikan kita secara semula jadi...alahai..murahnya...
Yes! nak yang berkualiti tak semestinya mahal, anda perlukan sedikit motivasi untuk beli timun...hehehe

 1) Beli timun segar di pasar berdekatan anda.
2) Hiriskan timun agar ianya hancur menggunakan alat hirisan.

Hiriskan agar timun itu dihancurkan. Kalau ada lebih boleh simpan saja di peti sejuk, anda boleh buat berulang kali selama semingu. 


3 Kalau nak rasa lagi tegang kulit, boleh campurkan dengan putih telur.


4 Sapukan di wajah anda menggunakan ultrasonic machine untuk menyerapan yang lebih mendalam. 
Atau tempek saja guna tangan anda sendiri. Tapi jangan lupa basuh tangan dari kuman. 

5 Kemudian ambil net wajah, dan balut wajah dengan lebihan timun yang anda gunakan tadi...tunggu selama 15 minit...
Klik untuk tahu lebih lanjut


Nah! lengkap satu cara untuk anda jimatkan ratusan ringgit untuk pergi ke spa, buat 3 x seminggu. Hasilnya lebih menakjubkan berbanding dengan rawatan spa. Jadi anda boleh jimat....
Tips ini adalah untuk isteri orang, career woman yang tak ada banyak masa dan nak jimat. 
Klik utk tahu lebih lanjut

Nak tahu kelebihan photon ultrasonic Mesin ini memberikan vibration kadar 3 juta sesaat paling pantas di dunia mempercepatkan aktifan sel kollagen dalam kulit. Setiap warna, merah, biru, dan hijau punyai kekuatan tenaga yang tersendiri bila di letakkan dekat dengan kulit anda. 

Kelebihan timun

1. Masalah Muka Kusam & Muka Berminyak

2. Menyegarkan & Menghiilangkan Sembab Mata

3. Muka Sunburn & Pedih

4. Membersihkan & Menyegarkan Wajah Serta Menghaluskan Kulit

Selamat Mencuba

5 comments:

  1. sis pm camne nak beli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh terus whatsapp/sms/telegram +60182637833 (hubungi Feredea)

      Delete
  2. Salam Feredea

    dah cuba memang best machine tu...rasa tegang saja muka dengan gel collagen

    ReplyDelete

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas