Thursday, August 21, 2014

Tips Membina Rumah Dengan Pantas



Steve Dome dapat menyiapkan rumah ini dalam masa 6 minggu saja. Pelik pun ada, tapi duit kan ada dia boleh buat semuanya dengan pantas. Cutenya rumah ni. 
Sesiapa yang ada tanah boleh lah cuba buat rumah ini, simple saja. Satu aja yang berbeza kat Eropah dengan negara kita dan rata-rata negara Asia. Grill. Kalau rumah macam Steve ni, bila dia balik aja ke Eropah sekejap ajalah kena pecah masuk, bukannya susah sangat, cermin tu pecahkan aja.
Orang-orang Eropah lebih baik dari kita, kurang mencuri dan pecah masuk rumah, sebab tu, tak nampak rumah diorang ada grill.


Dapatkan Update Tips Kecantikan, Fesyen dan Kesihatan
Tak ada masa nak keluar rumah shopping?
Jubah, Blouse, Shawl, Handbag
Jom Terjah

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas