Wednesday, March 12, 2014

Apa Hikmah di Sebalik MH370

 SEPANG: Pihak Angkatan Tentera Malaysia (ATM) menjelaskan bahawa pesawat yang berpatah balik itu tidak dapat disahkan sebagai MH370. Panglima Angkatan Tentera, Tan Sri Zulkifeli Mohd Zin berkata, namun tidak mahu mengambil sebarang risiko, pihaknya menghantar pesawat C130 untuk meninjau tetapi tidak menemui apa-apa di kawasan terakhir pesawat misteri itu dikesan. "Kita kaji rakaman semula daripada radar dan ia buktikan ada kemungkinan pesawat ini berpatah balik dan tak pasti sama ada ia adalah pesawat yang sama tapi dalam radar ada nampak patah balik," katanya pada sidang akhbar di sini, hari ini. - bharian

Ada hikmah di sebalik kejadian ni, Feredea tengok orang-orang islam dah mula bersatu dan berdoa atas keselamatan, fahaman politik diketepikan walaupun dalam pilihanraya kajang. Alhamdulillah semoga bertambah kesatuan ummah. Semoga bertambah keberkatan tatkala negara kita dilanda berbagai dugaan terutama di negeri selangor yang sedang berhadapan dengan krisis air dan jerebu. 


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas