Thursday, December 5, 2013

Alam Dinasor Tidak Wujud?



Kalau nak tengok dari gambar-gambar ni, orang zaman dahulu memanglah besar-besar, jadi alam dinasor dan orang zaman purba sememangnya tidak wujud. Binatang-binatang ganas, tu alahai macam cicak, biawak, gajah, buaya macam ada kat zaman sekarang, cuma saiz kita semakin lama semakin kecil. Ada hikmahnya sebab populasi bumi dah semakin besar. Mungkin lagi lama manusia akan lebih mengecil, mana tahu kan...
Penaja

Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas