Tuesday, October 29, 2013

Penyakit Misteri Gadis 16 Tahun Punyai Wajah Seperti Nenek 60an

Zara Hartshorn,  gadis remaja 16 tahun berasal dari Rotherham, Yorkshire selatan, telah lama bersabar selama bertahun-tahun mendapatkan ejekan kejam dan bahkan kekerasan fizikal kerana penampilannya yang nampak jauh lebih tua dari usia sebenarnya. Zara mengalami keadaan genetik yang jarang berlaku yang membuatnya kelihatan seperti orang tua. Ia mewarisi kelainan genetik tersebut (lipodistrofi) yang membuat kulitnya nampak berkededut dari Ibunya, Tracey Gibson. Selepas berita mengenai dirinya tersebar luas, seorang doktor bedah kenamaan di AS menawarkan kepadanya untuk melakukan bedah plastik secara percuma. Pembedahan tersebut berjalan dengan jayanya, Zara kini lebih percaya diri dengan penampilan barunya, kini dia sudah mempunyai kekasih bernama Ricky Andrews bahkan Ia tertarik untuk melanjutkan pendidikannya ke  bidang perguruan. - zamrispoon

selepas pembedahan



Kesian pulak aku tengok wajah budak2 ni masa dia kecil dah macam nenek. Mesti dia mengalami tekanan perasaan yang teruk masa di kanak-kanak. Minta jauh la dari penyakit-penyakit misteri ni...amin...
Ada tak orang yang sama cam aku?
hehehe

Penaja


Sinar Jahitan
Blouse, Baju Muslimah, Dress, Jubah, Tops, Fesyen Terkini



Memutihkan, Menggebukan dan Mengurankan Kedutan Kulit Dengan Pantas



No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas