Thursday, October 17, 2013

Masih Senyum Peluru Dalam Kerongkong
IPOH - Seorang budak lelaki yang cedera terkena tembakan di leher dekat Kampung Belanja Kiri, Parit di sini pada Sabtu lalu menyangka bunyi yang terlepas daripada pistol seorang anggota polis adalah letupan mercun.

Mohd. Amar Mohd. Azizi, 10, berkata, ketika kejadian pukul 4.30 petang itu, dia sedang bermain bersama beberapa rakan di atas jalan tar mini kira-kira 40 meter dari lokasi sarjan itu sedang mengosongkan peluru.

"Kami nampak percikan api dan bunyi letupan kuat. Selepas itu, saya berasa hidung saya panas dan berdarah.

"Pada mulanya, saya sangka ia bunyi mercun," cerita mangsa ketika ditemui oleh Pengerusi Jawatankuasa Kesihatan, Pelancongan dan Kebudayaan Perak, Nolee Ashilin Mohammed Radzi di Unit Rawatan Rapi, Hospital Raja Permaisuri Bainun (HPRB) di sini semalam. - hmetro
-------------------------------------
Kesian betul dengan budak ni, harap-harap dia boleh bercakap semula. Kalau dah kena tembak kat kerongkong, kemungkinan besar kotak suara pecah. Aku pun tak sanggup nak tulis pasal budak ni...kesian sangat...semoga Allah selamatkan budak ini. Inilah dikatakan takdir kita ... boleh berada di mana-mana. Malang tak berbau. Aku tak faham si sarjan ni, senang-senang je tembak sana sini. Kot ye pun nak praktik kat pusat latihan ko nak tembak 100 kali pun tak pe...tempat awam walaupun sunyi bahaya

--------------------------------


Nasib baik ada gambar kucing yang romantik ni...bolehlah hilangkan rasa sedih jap

Penaja
Mesin Kecantikan 
Memutihkan, Menggebukan dan Mengurankan Kedutan Kulit Dengan Pantas
Tidak merbahaya, selamat tampa kemiklah berhaya


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas