Tuesday, October 8, 2013

Geramnya Sangat Cute Kucing Ni







Dengan 190,000 followers di instagram, Snoopybabe mungkin kucing paling terkenal di China.


 Dalam akaun instagramnya tampak kucing berwajah rata itu melakukan pelbagai macam aktiviti sperti spa, berehat di sofa, menari dan berpose mengenakan baju dan kalung. Tak tahan tengok kucing ni..

Geram betul....cute sangat la..
Apsal la ada kat china aja?

Penjana
Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Jom Sauna!
Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori. 
Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori 
Teknologi sauna pants mampu membakar lemak di sekitar punggung dan paha denga hanya 10 min setiap hari, sapukan losyen panas masa nak guna
Percuma losyen panas lavender, gerenti panas dan membakar lemak, dapat juga melembutkan kulit dan berbau harum

Kuruskan Badan Dengan Pantas

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas