Saturday, October 5, 2013

Gambar-Gambar Ikan Duyung yang Realdi Indonesia


Di Israel

 Duyung adalah spesis ikan yg menyerupai manusia dan adalah makhluk yg penuh misteri. Mukanya menyerupai manusia dan dari pinggang akan terbentuk seperti ikan. Alat kelamin tidak kelihatan. Buah dada duyung hanya terdapat pembentukan seperti buah dada manusia sahaja. Kalau nak dapat air matanya, harus menangkap duyung ini dengan memukatnya dan bila dah ditangkap lalu berpura2 nak menetak makhluk ini, lalu si dyung yg malang akan menaNgis dan air matanya akan ditadah atau diambil dengan kapas. Duyung adalah spesis yg teracam dan hampir pupus. Menurut guru makhluk ini boleh dilihat pada masa tertentu dalam bentuk kumpulan pada masa tertentu di kepulauan indonesia. Tempat dirahsiakan agar tidak ada aktiviti penangkapan dan pembunuhan makhluk ini - http://barang-bertuah-mistik-antik.blogspot.com/

Aku percaya makhluk ikan duyong ini benar-benar wujud, dia bukanlah jin seperti mana yang orang kata, dia adalah satu makhluk Allah yang hidup di dasar laut, dan punyai komiti sendiri seperti manusia yang berada di darat. Cuma kita tak pasti di manakah tempat mereka berkumpul. Lautan adalah 2/3 dari bumi mestilah luas...Insyallah kita semua akan dibangkitkan di Masa Hari Perhitungan, masa itu semua makhluk Allah akan dapat kita lihat sendiri. 


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 


No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas