Sunday, September 22, 2013

Siang Kerja Kerani dan Sopan Malam Pelacur


Kuala Lumpur: Seperti kebanyakan wanita lain yang bekerja di pejabat, dia berpakaian sopan walaupun tidak bertudung bersesuaian dengan kerjayanya sebagai kerani akaun di sebuah syarikat swasta di ibu kota.
Sepanjang waktu bekerja dari jam 9 pagi hingga 5 petang, wanita ini juga dikenali sebagai pekerja komited yang sentiasa mampu menyiapkan tugasan dalam masa ditetapkan. 
Di pejabat juga, dia dianggap wanita pendiam yang tidak mempunyai banyak kawan selain bukan daripada jenis mengada-ngada dan gemar menarik perhatian lelaki termasuk bos. 

Itulah imej Lina, 32, pada siang hari. Bagaimanapun, apabila tiba waktu malam, wanita dari selatan tanah air ini berubah `kulit’ apabila licik menjual tubuh bagi menampung kehidupan mewahnya di ibu kota.

Foto
LINA dakwa mampu peroleh RM10,000 buat dua pekerjaan siang malam.



Hasil daripada dua punca pendapatan itu, Lina mampu meraih RM10,000 sebulan dan tidak menghadapi masalah untuk berbelanja mewah termasuk memiliki kereta, membeli pakaian berjenama dan menyewa kondominium mewah. - hmetro

---------
Sesetengah orang nak hidup senang cepat aja nak jual tubuh...ada yang mainkan perasaan lelaki dan akhirnya tujuan nak dapatkan duit je...
Apa yang saya perhatikan dan saya juga pernah terasa sebegini bila dikecewakan oleh lelaki...
Memang perit rasanya...terutaama kalau wanita tu dah bagi tubuh bagi lelaki yang dicintainya...
Bila dia dah bagi segala jiwa dan raga, kemudia dikecewakan pulak..inilah jadinya...hati dah tak ada perasaan ....boleh mainkan perasaan lelaki dan paling teruk boleh plak advertise diri sendiri for sale...
Sendiri ambil risiko berbagai penyakit, kena rogol ke dengan lelaki tah mana-mana..tak fikir ke? apa pun boleh terjadi...
Jadi sayangilah diri sendiri, dan bertaubatlah, sebelum nyawa masih dikandung badan, bila-bila masa Allah boleh tarik nyawa kita. 


Bakar Lemak 3x Ganda Lebih Pantas

Jom Sauna!
Bersauna selama 15 minit mampu membakar 400-600 kalori. 
Jogging selama 30 minit membakar 300 kalori 
Teknologi sauna pants mampu membakar lemak di sekitar punggung dan paha denga hanya 10 min setiap hari 
Percuma losyen panas lavender, selain membakar lemak, dapat melembutkan kulit dan berbau harum

Kuruskan Badan Dengan Pantas

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas