Wednesday, September 25, 2013

Iklan Jual Perempuan



Cuba baca iklan ni...nampak sangat nak jual perempuan...ada tugasan di luar, jadi isteri CEO syarikat antarabangsa. Sekali baca macam dalam novel pulak...dapat kahwin dengan orang kaya raya dan boleh travel ke mana-mana saja yang dia nak.... 
Aku rasa ramai perempuan yang tertarik dengan iklan camni...sindiket pelacur ni..pandai berlindung dan buat iklan lebih kurang macam ni...
Pada mana-mana perempuan yang naif, mata duitan dan nak cepat kaya memanglah senang nak ditipu. Diorang ingat senang-senang je ke nak kahwin dengan CEO?
Target perempuan yang bertudung plak tu...kesian pada mereka yang dah hantar resume, abis la nanti asyik kena ngorat bawa sana sini, lunch date, dinner date, pastu bagi bunga, hadiah mewah, pastu.....hantar ke luar negara jadi pelacur tak pun pengedar dadah...
Jadi hati-hati lah ye....


Montokkan, Anjalkan dan payudara yang kendur, jatuh dan kecil. Anda pasti tampil menawan di hadapan suami anda. Percuma gel mirifica yang gel sapuan luaran extrak herba pueraria mirifica, ginseng dan africana yang terbukti berkesan. 

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas