Thursday, September 19, 2013

Cikgu Miang


Kuala Lumpur: “Saya memang macam itu. Jenis miang sikit. Saya faham semua orang tak selesa. Saya memang ada satu tabiat tak senonoh macam itu. Patut awak sound (beri amaran) masa kali pertama saya buat.”
Itulah SMS pengakuan seorang guru disiplin kepada wanita yang juga rakan sejawat di sebuah sekolah di ibu negara selepas tembelangnya yang sering melakukan gangguan seksual terbongkar.
Akibatnya, guru wanita itu menghadapi tekanan perasaan selepas kerap diganggu termasuk tangannya dipegang serta betisnya diraba beberapa kali sejak Februari lalu.

Mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai Anis, 27, berkata, dia mula ‘diusik’ guru berusia awal 30-an itu sejak berpindah ke sekolah berkenaan awal tahun lalu dan tidak menyangka diperlakukan sebegitu tanpa segan silu biarpun di depan murid.


Foto

Namun, penderitaan Anis berakhir apabila guru lelaki itu ditahan pihak berkuasa Isnin lalu berikutan laporan polis dibuat seorang pelajar lelaki berusia 13 tahun mendakwa dicabul guru itu. - kosmo
----
Sebenarnya kita semua kenalah saling tegur menegur antara satu sama lain, saling ingat mengingati antara satu sama lain, mungkin kerjaya sebagai seorang guru, tak ramai yang boleh tegur kelakuan buruk dia tu... menyebabkan perangai dia bertambah parah. Orang melayu plak jenis cakap belakang, tak nak tegur depan-depan. Cuba cakap terus terang, atau bagi tahu pada guru besar...insyallah remaja 13 tahun tu mungkin tak sempat nak di cabuli, sebab dah dapat warning...
Insyalllah di mana pun kita berada saling ingat mengingati antara satu sama lain...insyallah...
Kuruskan Badan Dengan Pantas
Biar lemak anda meraung kepananas!!! Sapukan losyen panas lavender
selain membakar lemak , losyen ini dapat melembutkan kulit dan berbau harum

Sinar Jahitan
Sale jubah, maxi, blouse, belt dan handbag

No comments:

Post a Comment

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas