Sunday, August 11, 2013

Wanita Melayu Target Orang Simbah Asid

KUALA LUMPUR: Seorang pejalan kaki wanita cedera di bahagian muka dan mata akibat disimbah asid oleh dua lelaki bermotosikal di lampu isyarat berhadapan sebuah pusat membeli-belah di Jalan Ampang di sini, malam tadi.

Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, ACP Amiruddin Jamaluddin berkata dalam kejadian 11.45 malam itu, mangsa berusia 31 tahun melecur 10 peratus di bahagian muka manakala rakan mangsa, seorang wanita, terselamat.
Beliau berkata kedua-dua wanita itu dikatakan sedang menunggu untuk melintas di lampu isyarat itu sebelum didatangi dua lelaki menaiki sebuah motosikal yang bertindak menyimbah asid ke arah mangsa.

"Rakan wanita mangsa memaklumkan kepada polis pada 1.28 pagi tadi, pada masa kejadian dia dan wanita itu dalam perjalanan ke rumah," katanya katanya menerusi sistem khidmat pesanan ringkas (SMS) kepada Bernama di sini hari ini.

Amiruddin berkata akibat panik, rakan mangsa tidak sempat mengenal pasti kewarganegaraan suspek, jenis dan nombor pendaftaran motosikal yang digunakan suspek.

Katanya siasatan awal polis mendapati mangsa masih bujang dan tidak mempunyai teman lelaki serta tidak mempunyai masalah dengan sesiapa.

Beliau berkata mangsa kini dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Kuala Lumpur.
Amiruddin berkata polis juga akan mendapatkan rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di tempat kejadian untuk siasatan lanjut.

"Pemeriksaan polis di tempat kejadian tidak menemui apa-apa bahan bukti seperti bekas asid yang digunakan," katanya. - BERNAMA

Kesan-kesan akibat simbah asid sungguh dasyat



Wanita Melayu sasaran simbah asid Dipercayai tukang simbah tu pembonceng moto, yang menunggang moto tu akan datang dari belakang mangsa dan bila dah dekat dia simbah. Dua orang, penunggang dan pembonceng, keduanya adalah lelaki india. Apa motif?

Mungkin mental problem coz bukan sorang dua sasaran mereka, setakat ni masuk 26 orang dah kena asid.
Polis setakat ni belum dapat tangkap, tapi dapat dikenal pasti dah. Nak tangkap susah, coz dorang bergerak dari tempat berbeza.

Korang sebarkan kpd rakan korang.

Currently, in KL areas like Brickfields, Jln Bukit Bintang, Jln Pudu, Bangsar, there are 2 Indian men on a motorbike, likely to be crazy throw acid unto pretty girls.
So far 26 ladies already splashed with acid.
Beware and inform all your female friends or loved Attention to all females! If you're a guy, be aware to and let your girl friends know about this too. Beware of "acid man"

*copy paste this to your friends.

-----------

Rasai Kuasa Tenaga Warna

Photon Ultrasonic Alat Kecantikan Wajah Terkini dan Terlaris Di Jepun, Mengebukan, Memutihkan dan Membunuh jerawat dan Mengurangkan Kedutan dengan pantas dan alat wap sejuk panas memecahkan partikel air ke tahap ion yang paling kecil. 
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 or SMS 013 308 4906 
-------------------------------------------------------------



Tawaran Hebat



Blouse, Dress dan Kurung Moden
Lagi Banyak koleksi d http://sinarjahitan.blogspot.com
Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 or SMS 013 308 4906 


----------------------------
Rasa Susah Nak Buat Sendiri? Tak ada Masa?
Khidmat Catering, Cake, Coklat and Biskut Raya Home Delivery Area Klang Valley, Kuala Lumpur, Shah Alam, Puchong, Petaling Jaya, Sg Buluh


Whatsup/Line/Wechat/SMS 018 263 7833 or sms 013 308 4906

1 comment:

  1. hati2 yea kpd seme, terutama kaum wanita x kira bangsa dan agama.. semoga Allah swt sentiasa memelihara kita seme. Amiennn.

    ReplyDelete

PENDAFTARAN SYARIKAT Syarikat ini telah didaftarkan secara sah dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada atas nama "One Stop Media Production" (SSM 002185302K ) bagi menjalankan urusan perniagaan secara online dan offline. Sekian, Terimakasih.

Bukti Kejujuran Syarikat KLIK SINI

GR

PA

fbcs

nas